Cadde Yargı final sahnesiyle şaşırttı! Ilgaz’a büyük şok

Yargı final sahnesiyle şaşırttı! Ilgaz’a büyük şok

27.03.2023 - 00:01 | Son Güncellenme:

Her bölümünde heyecanın arttığı Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’, izleyiciden yine tam not aldı. Akıl almaz olayların yaşandığı, aksiyon ve sürpriz dolu yeni bölümüyle dün akşam ekranlara gelen dizide Pars'ın mezarı bulundu. Pars’a adliyede resmi cenaze töreni düzenlendi. Tören sırasında Turgut Ali, Ilgaz’ı odasına çağırdı. Hakkında görevi kötüye kullanma ve rüşvet alma suçlarından dolayı Ilgaz derdest edildi.

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Ilgaz’a büyük şok

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 26 Mart Pazar akşamı 58’inci bölümüyle ekrana geldi. Heyecan veren sahneleriyle Yargı, sosyal medyada çok konuşuldu. Son bölümde Ilgaz, İgor tarafından ailesi ve sevdikleri konusunda tehdit edilmişti. Yeni bölümde ise savcı, İgor’un tetikçisini bulmak ve tüm sevdiklerini korumak için harekete geçti. İşte detaylar…

Haberin Devamı

YARGI SON BÖLÜM...

PARS BULUNDU

Sorgu odasında İgor’un Ilgaz’a yönelttiği, “Benim davam başsavcıyla değil, seninle. Sana git gel morgun yolunu ezberleteceğim” sözleri, savcıda şok etkisi yarattı. Ilgaz, hissettiği acı ve çaresizlik ile İgor’a saldırdı. Sevdiklerinin kılına zarar gelirse onu öldüreceğini söyledi ve tetikçisini sordu. Odadan çıkarılan Ilgaz, kendine gelemedi.

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Ilgaz’a büyük şok

Savcı, aileyi ve yakınlarını tek tek aradı ve evlerinde toplanmalarını istedi. Evde herkese olayları anlattı. Sakin kalmaları ve dışarı çıkmamaları gerektiğini aktardı.

İgor, odada yalnız kaldığı sırada Derya yanına geldi ve Pars’ın nerede olduğunu sordu. “Tanrı günahlarını affetsin başsavcının” yanıtını veren İgor, “Öldü” dedi. Mezarının yerini İgor’dan ısrarla öğrenmek isteyen Derya’nın bir süre sonra arabayla Pars’ın evine ulaştığı görüldü. Evin bahçesinde yer alan mezara ağlayan Derya, sonrasında toprakta bulunan cesedin elini gördü. Derya, ardından Eren’i aradı ve mezarın yerini haber verdi.

Haberin Devamı

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Ilgaz’a büyük şok

DOSYADAN ALINDI

Yaşananların ardından Turgut Ali ve Ilgaz savcı, yetkili makamlara operasyonu aktardı. Vali yakın koruma atanması için savcının yakınlarının listesini talep etti. Tüm emniyet bilgilendirildi. Turgut Ali, aynı zamanda Bakan yardımcıları, vali ve müdürler ile aldıkları karar sonucunda soruşturmayı kendisinin devraldığını Ilgaz’a aktardı.

Başsavcı, İgor’u yeniden sorguya aldı. Ilgaz’a yönelik tehditlerini sordu. İgor ise yalanladı. Derya savcıya aktardığı Pars’ın yeri konusunda ise, sadece bir tahmin olduğunu söyledi. Tetikçisinin kim olduğu da soruldu ama istenilen yanıt alınamadı. Ardından İgor, sulh cezaya sevk edildi.

HASTANEDE NELER OLDU?

Pars’ın kapısının altından kâğıdı atan kişi incelemeye alınmıştı. Montundaki logonun Fatih’te bir dürümcüye ait olduğu bilgisi Turgut Ali ile paylaşıldı. Dürümcüde yapılan sorguda, usta ne dediyse onu yaptıkları ifade edildi. Aynı zamanda dürümcünün oğlu babasının iki gün önce motor kazasında öldüğü ancak bir kanıt bulunamadığını da aktardı.

NEDEN HEP İYİ İNSANLAR ÖLÜYOR? İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Yapılan bir görüntü incelemesinde Pars’ın arabasının önüne atlayan kadına çarptığı ve çocuğuyla onu arabasına alarak hastaneye götürdüğü görüldü. Hastaneden anne ve çocuğun çıktığı ancak Pars’ın ayrılmadığı fark edildi. Hastane otoparkında Pars’ın aracına Eren, Ilgaz ve Ceylin ulaştı. Yapılan yeni incelemede, Pars’ın girişinin ardından bir cenaze aracı hastaneden ayrılıyordu.

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Ilgaz’a büyük şok

YEKTA’DAN TEKLİF

Ömer, bir dava çıkışında babasına Pars’ın cesedinin bulunduğunu anlattı. Ilgaz savcıyı da İgor’un tüm sevdikleri konusunda tehdit ettiğini söyledi. Yekta bunun üzerine oğlu ile başsağlığına Ilgaz’ın evine geldi.

Özel konuşmak isteyen Yekta, Ilgaz’la bir araya geldi. Yekta, ailesi tehlike altında olduğu için yardım teklif etti. Kayıt dışı olarak iş birliği yapmak istedi. Hilmi’yle görüşürse sonuca ulaşabileceğini söyledi ve düşünmesini istedi. Ilgaz, Yekta’nın teklifini kabul etti ve konuşmak için onu ziyaret etti.

ILGAZ ÖFKE NÖBETİNE GİRDİ- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Hilmi, tetikçiyi tanımadığını ama bir teşvik olursa yardımcı olabileceğini ifade etti. Ilgaz’ın tarihi eser kaçakçılığı konusunda baktığı bir dosyada ona yardımcı olabilirse, Hilmi’nin de tetikçiyi bulabileceğini dile getirdi. Ilgaz da evi terk etti. Ömer, bu konuşmaları kayda aldı.

Haberin Devamı

TETİKÇİ YAKALANDI

Ertesi gün Ilgaz bir plan yaptı. Yekta’ya teklifini kabul ediyormuş gibi yapıp zamanı değerlendirmeyi ve tetikçiye kısa sürede ulaşmayı hedefledi. Ömer de ofisten Eyüp’ü aradı, konuşmaları Ayten duydu. Kasaya yönelen Eyüp, çalışanlara aldığı paraları Çınar’a götüreceğini söyledi ve eve ulaşarak parayı ona ulaştırdı; evi de incelemeye aldı.

Hilmi, Ilgaz’ın sözünü tutması üzerine tetikçinin adını Yekta’ya verdi. Adının doktor olduğu ve saklandığı yer Ilgaz’la paylaşıldı. Ardından da gerçekleştirilen operasyonla şahıs ele geçirildi. Eve ulaşan Ilgaz, ailesi ile artık tüm tehlikenin geçtiğini paylaştı.

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Ilgaz’a büyük şok

DERDEST EDİLDİ

Pars’a adliyede resmi cenaze töreni düzenlendi. Tören sırasında Turgut Ali, Ilgaz’ı odasına çağırdı. Hakkında görevi kötüye kullanma ve rüşvet alma suçlarından dolayı Ilgaz derdest edildi.