Cadde Yargı'da Ilgaz kaçırıldı! Osman kanlı planı kabul etti

Yargı'da Ilgaz kaçırıldı! Osman kanlı planı kabul etti

22.04.2024 - 00:11 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Ekipler Kartal, Rıdvan ve Erbil'in cansız bedenlerine ulaştı. Ilgaz ve İclal, Eren'den şüphelenerek ifadesini aldı. Efe, Tuğçe'ye evlenme teklifi etti. Ilgaz kaçırıldı. İşte 'Yargı'nın 90. bölüm özeti...

Yargıda Ilgaz kaçırıldı Osman kanlı planı kabul etti

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı, 90'ıncı bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu bölümden öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

YEKTA, İCLAL'İN BABASININ KATİLİNİ BULDU

Eren olay yerini temizledi. Osman ve Merdan'a teşekkür ettikten sonra Eren de olay yerinden ayrıldı. Ilgaz ve İclal hastane kameralarını izledi. Yekta, İclal'in babasının katilinin kim olduğunu öğrendi. Ekipler gelen ihbarla harekete geçti. Polisler Rıdvan, Erbil ve Kartal'ın ölüsüne ulaştı. Yekta bulduğu ismi İclal'le paylaştı.

YARGI SON BÖLÜM  

Yargıda Ilgaz kaçırıldı Osman kanlı planı kabul etti

AYLİN VE OSMAN BOŞANDI

Parla'nın da yardımcı olmasıyla Aylin ve Osman boşandı. Aylin mahkeme sonrası üzülünce Parla ona moral vermeye çalıştı. Osman sevinçle Zümrüt'e haber verirken, beklediği tepkiyi alamadı. Zümrüt moralsiz bir ses tonuyla buluşmaları gerektiğini söyledi.

ILGAZ'I KİM, NEDEN KAÇIRDI? / TIKLA İZLE

Yargıda Ilgaz kaçırıldı Osman kanlı planı kabul etti

LAÇİN YERLE BİR OLDU

Haberin Devamı

Ekipler olay yerinde inceleme yaparken Efe, Eren'in düşürdüğü anahtarları fark ederek kimseye belli etmeden yerden alıp ayakkabasının içine koydu. Ilgaz olay yerinde eksik kovan olduğunu söyleyerek olay yerinde 4.kişinin olduğunu söyledi.

PİSLİKLERLE BİRLİKTE SAVAŞACAĞIZ! / TIKLA İZLE

Yargıda Ilgaz kaçırıldı Osman kanlı planı kabul etti

Laçin, Yekta'nın yanına gelerek açtığı tazminat davasını ödeyemeyeceğini belirtti. Laçin'le konuşurken küçük bir işi olduğunu söyleyen Yekta, bulundukları kitap kafenin müdürüyle görüşmeye çıktı. Peşinden gelen Laçin, Yekta'nın kitaplarını kaldırmak için müdürle konuştuğunu gördü. Yerle bir olan Laçin, Yekta'dan ondan ne istediğini sordu. Yekta, 'Hiç' cevabını verdi.

Yargıda Ilgaz kaçırıldı Osman kanlı planı kabul etti

HEPSİNİN NEFESİ KESİLDİ KIZIM! / TIKLA İZLE

ILGAZ KAÇIRILDI

Ilgaz ve İclal'in şüpheleri arttınca Eren'i ifadesinin alınmasına karar verdiler. Eren ifade verirken suçluların çevresinin, ailelerinin de, böyle bir olayda suçu olup olmadığını sorgulattı savcılara. İclal ailelerin ifadesini alırken, "Kadın kocasının kanlı kazağını yıkamış. Bu ne, neden diye sormamış. akıl alır gibi değil. Emsal teşkil edecek bir karar aldırmamız gerekiyor" dedi.

Yargıda Ilgaz kaçırıldı Osman kanlı planı kabul etti

İclal daha sonra Yekta'yı yanına çağırarak babasının katili konusunda iş birliği yapabileceklerini söyledi. Tuğçe tekerlekli sandalye ile dışarı çıkarıldı. Efe'yle açık hava kahvaltısı yaptılar. Efe, Tuğçe'ye evlenme teklifi etti. Tuğçe de kabul etti. Osman, Zümrüt'ü çağırarak istediği gibi eşini öldüreceğini söyledi. Ilgaz kaçırıldı.