Cadde 'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında Parla gerginliği!

'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin arasında Parla gerginliği!

17.12.2022 - 16:18 | Son Güncellenme:

Kanal D’de pazar akşamları yayınlanan 'Yargı', her pazar akşamı izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Sevilen dizinin 48'inci bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Parla'nın katil olduğunu sonradan öğrenen Ilgaz, bu gerçeği kendisinden sakladığı için Ceylin'e kızar. Mesleği ve ailesi arasında kalan Ceylin, Parla'yı adalete elleriyle teslim edeceğini Ilgaz'a söyler!

Yargı'nın yeni bölümünden yayınlanan ikinci fragmanda; Ceylin’in (Pınar Deniz) gözyaşları içinde Ilgaz'la (Kaan Urgancıoğlu) yüzleşmesi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatıyor. Ilgaz’ın “Değiştini sanmıştım” cümlesinin ardından Ceylin, ailesi yüzünden içine düştüğü çaresizliği anlatıyor: Ben değiştim. Yemin ederim değişmek için çabalıyorum ama fırsat vermiyorlar bana, hayat izin vermiyor resmen.

Yargıda Ilgaz ve Ceylin arasında Parla gerginliği

Haberin Devamı

"ARADA KALDIM, MECBUR KALDIM"

Ceylin, gözyaşları içinde "Ilgaz yemin ederim söylemek istedim, saklamak istemedim. Ben arada kaldım, yemin ederim mecbur kaldım" diyor. Çınar’dan (Arda Anarat) Parla’nın ( Zeynep Atılgan) pasaportunu alan Ceylin’in ne yapacağı merakla beklenirken, yeni bölüme dair heyecan şimdiden artıyor.

Heyecanın bir an olsun düşmediği dizinin başarılı kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Yargıda Ilgaz ve Ceylin arasında Parla gerginliği

Haberin Devamı

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu, Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, heyecan dolu yeni bölümü ile pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.