Cadde 'Yargı'da Ilgaz'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu!

'Yargı'da Ilgaz'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu!

01.05.2023 - 07:20 | Son Güncellenme:

Her bölümünde heyecanın arttığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’; son bölümüyle izleyiciden yine tam not aldı. İşte akılalmaz olayların yaşandığı, aksiyon ve sürpriz dolu yeni bölümüyle dün akşam ekranlara gelen 'Yargı'nın 62'nci bölümünde yaşananlar...

Kanal D'nin reyting rekortmeni 'Yargı' dizisinin 30 Nisan Pazar akşamı yayınlanan 62'nci bölümünde; Ilgaz’ın arayışı, hayatını yıkıp dağıtacak olan noktada sonlanmak üzeredir. Aradığı kişinin Özcan Savcı değil, Turgut Ali olduğunu öğrenen Ilgaz'ın bunu söylemesiyle Turgut Ali, Ilgaz’a silahını çeker ve onu ıssız bir yere götürür. İkili, karşılıklı hesaplaşırken çocuğunun hastalığı yüzünden Turgut Ali'nin buna mecbur kaldığını düşünen Ilgaz, onu ikna etmeye çalışır.

Haberin Devamı

TURGUT ALİ, ILGAZ'I VURDU! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaderi, adalet bekçisi gibi gördüğü Turgut Ali’nin tuttuğu silahın namlusunun ucundadır. Ilgaz; çocuğunun hayatına karşılık Ilgaz’ın hayatını alması için Haluk’la anlaştığını söyleyen Turgut Ali’ye, bu durumu çözmenin başka bir yolunu bulabileceklerini söylese de; Ilgaz arkasını dönüp yürümeye başladığı sırada hayatında gördüğü en büyük ihanet olacak kurşunlarla Turgut Ali tarafından vurulur.

'YARGI' SON BÖLÜM

Tugut Ali, Ilgaz'ı vurduktan sonra Ömer’le konuşur. Ömer, ağır yaralı Ilgaz’ı bir çöp konteynırına attıktan sonra Eren’e mesaj atar. Tüm bu olaylar olurken okulda çıkan yangın esnasında Eyüp, Parla’yı kaçırarak harabe bir binaya götürür. Aralarında çıkan arbede de Eyüp’ü bıçaklayan Parla, Ceylin’den yardım ister.

Haberin Devamı

PARLA, EYÜP'Ü BIÇAKLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ceylin,  hemen harekete geçer. Ancak bu yolun sonu öyle bir yere bağlanır ki, Eren ve Ceylin kendilerini acı dolu bir bilinmezliğin içinde çırpınırken bulurlar.

Yargıda Ilgazın ölümü sevenlerini yasa boğdu

Mahkemeye çıkartılmadan Ilgaz ve Ceylin’e ulaşmaya çalışan Yekta, onlara ulaşamayınca mahkemede Ilgaz'la anlaşma yaptığı için suçu üstüne aldığını itiraf ederek suçsuz olduğunu söyler ve serbest kalır. Eren, Ömer’in attığı adrese geldiğinde konteynırda Ilgaz’ı bulur. Ağır yaralı Ilgaz, ambulansa alınırken elinde Ceylin’in saçı ve kolyesi olması, aynı zamanda konteynırdan da Ceylin’in parmak izi çıkması üzerine Eren; soluğu Ceylin’in ofisinde alır.

ILGAZ'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ AYRINTILAR DERYA'YI YIKTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ACI HABERİ EREN'DEN ALDI

Parla’nın suçunu üstüne alan Ceylin, bıçağı ofisinde sakladığı esnada Eren’in gelmesiyle ne olduğunu anlamadan kendini emniyette bulur. Ilgaz’ın acı haberini Eren’den alan Ceylin’in de ruhu ölür adeta. 

Yaşadığı şokun etkisindeyken aslında Ilgaz’ı öldürmekle suçlandığını öğrenen Ceylin, sorgu odasında sinir krizi geçirir. Durumu kabullenemeyen Ceylin, Ilgaz’ı değil Eyüp’ü öldürdüğünü söyler. Olaylardan haberdar olan Yekta, yardımcı olabilmek için Ceylin’in yanına gelir.

Haberin Devamı

ILGAZ ÖLDÜRÜLMÜŞ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Ilgazın ölümü sevenlerini yasa boğdu

Ilgaz’ın öldüğünü ailesine haber veren Eren, dosyadan çekildiğini söyler. Ceylin’in ifadesi üstüne araştırma yapan emniyet, Eyüp ile ilgili herhangi bir iz bulamaz. Ömer, hastane önünden kaçırdığı ambulansla Eyüp’ü bir depoya taşır ve yarasına müdahale eder. Metin, morga giderken yaşadığı acıyla kalp krizi geçirir. Eren, Ceylin’e aslında kendisinden şüphe etmediğini itiraf ederken, gerçek suçluları bulmak için ondan yardım istediğini söyler.

Ilgaz’ın haberi herkesi mahveder; ancak Metin ve Çınar’ın herkesten daha büyük olan acısı onları bambaşka bir sınava sürükler.

CEYLİN, ILGAZ'I ÖLDÜRMEKTEN GÖZALTINA ALINDI!

Yargıda Ilgazın ölümü sevenlerini yasa boğdu

YEKTA SORUŞTURMAYA DAHİL OLDU

Yekta, yine kendisinden beklenmeyecek bir hamle yaparak cinayet soruşturmasına dahil olurken; Ömer’in herkesten bir adım önde giden planları başarıyla ilerlemektedir.

CEYLİN DELİRDİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Ilgazın ölümü sevenlerini yasa boğdu

Ceylin, Ilgaz’ın acısıyla baş etmeye çalışırken boşlukta uçuşan bir yaprak gibi hissizleşmiş bir durumdadır ve hayattan kopmak üzeredir. Ancak gerçeği bulmak için mücadele gücü verecek bir bilgi, ona beklemediği bir anda gelecek ve bir nebze de olsa yaşama tutunmasına sebep olacaktır.

Haberin Devamı

"ILGAZ'I KİM ÖLDÜRDÜYSE BULACAĞIZ" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıda Ilgazın ölümü sevenlerini yasa boğdu

"ILGAZ ÖLMÜŞ OLAMAZ" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GECE BOYU LİSTELERDEN İNMEDİ

Önümüzdeki hafta sezon finali yapacak olan 'Yargı', dün gece yayınlanan bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi Ab’de 6,78 reyting 18,97 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,71 reyting, 16,87 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu. Sosyal medyada da #Yargı, #Ilgaz, #Ceylin ve #Eren etiketleri gece boyu listelerden inmedi.

Yargıda Ilgazın ölümü sevenlerini yasa boğdu

ILGAZ'IN ÖLÜM HABERİ AİLEYİ PERİŞAN EDER / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Heyecan dolu bölümün ardından yayınlanan sezon finali tanıtımı da seyirciye duygusal anlar yaşattı. Başında 'Herşey Seninle Güzel' şarkısı eşliğinde Ilgaz ile Ceylin’i gelin ve damat olarak gördüğümüz tanıtımda Çınar, parmaklıklar ardındaki Ceylin’e Ilgaz’ın defnedileceğini haber veriyor. Ceylin’in ‘‘Bıraktın mı beni gerçekten’’ sözleri izleyenleri derinden etkiliyor.

Haberin Devamı

'Yargı', sezon finaliyle önümüzdeki pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de...