Cadde 'Yargı'da nefesler tutuldu! Ceylin'in tüm ailesi hapse girmenin eşiğine geldi

'Yargı'da nefesler tutuldu! Ceylin'in tüm ailesi hapse girmenin eşiğine geldi

24.12.2022 - 10:23 | Son Güncellenme:

Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın 25 Aralık Pazar günü ekranlara gelecek 49’uncu bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Parla'yı yurt dışına kaçırmak isterken Ilgaz'a yakalanan Ceylin adeta öfkeden deliye döner. Ilgaz'a adeta kin kusan Ceylin'in tüm ailesi, hapse girme gerçeğiyle yüzleşir.

Sürükleyici hikayesiyle her hafta seyircileri ekrana kilitleyen Yargı’nın 49. bölümünden yayınlanan yeni tanıtımda; Ilgaz, Parla’nın suçunu üstlenen dedesi Merdan ile görüşmeye gidiyor. İkili arasında duygusal anlar yaşanırken; diğer tarafta Ceylin, Ilgaz’a olan tüm kızgınlığını onun yüzüne vuruyor.

Yargıda nefesler tutuldu Ceylinin tüm ailesi hapse girmenin eşiğine geldi

Haberin Devamı

Yaşananlardan faydalanmaya çalışan Yekta, Ceylin ve Ilgaz'ı zor duruma sokmak için elinden geleni yapıyor. Tanıtımın sonunda ailenin yargılandığı mahkeme sahnesi ise hikayenin bundan sonrası için heyecanı artırıyor. Peki, Ceylin'in ailesine ne olacak?

Yargıda nefesler tutuldu Ceylinin tüm ailesi hapse girmenin eşiğine geldi

Sevilen dizinin kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Yargıda nefesler tutuldu Ceylinin tüm ailesi hapse girmenin eşiğine geldi

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu Yargı dizisi, yeni bölümüyle pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.