Cadde 'Yargı'nın yeni sezonu başlıyor! Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

'Yargı'nın yeni sezonu başlıyor! Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

24.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı', bu akşam saat 20.00'de üçüncü sezona 'merhaba' diyor. Ay Yapım imzalı dizinin birbirinden başarılı oyuncuları, yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

Kanal D’nin çok izlenen Yargı'nın merakla beklenen 3'üncü sezonu bu akşam başlıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle iki sezondur seyirciyi hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde ekran başına kilitleyen dizi üçüncü sezonu ile yine ortalığı kasıp kavuracak.

Haberin Devamı

Dizinin efsane oyuncu kadrosu, merakla beklenen yeni sezonla ilgili konuştu.

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

KAAN URGANCIOĞLU

- İki sezondur ekranda Yargı fırtınası esiyor, şimdi ise üçüncü sezon heyecanla bekleniyor. Bu sezona başlarken siz neler söylemek istersiniz?
"Hem ekibimizin hem de seyircimizin desteğiyle keyifli 2 sezonu geride bıraktık. Çok güzel bir hikayenin parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçtiğimiz sezon finalinde hikayemiz öyle bir yerde kalmıştı ki biz de gerçekten çok merak ediyorduk 3'üncü sezonu. Neler olabileceğini önden tahmin edemediğimiz, heyecanlı bir sezon bizleri bekliyor diyebilirim."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

- Tanıtımlardan gördüğümüz kadarıyla büyük bir gizemle yeni sezona başlıyorsunuz, yeni sezon senaryosu size geldiğinde ne hissettiniz?
"'Yargı' klişelerden uzak bir hikaye... Seyirci izlerken Sema Ergenekon’un kalemini kolay kolay tahmin edemiyor. Hikayedeki gizem unsurları hep diri kalıyor. Bu da hem bizi hem de seyircimizi çok heyecanlandırıyor. Yine Sema’nın bizleri çok şaşırtacağını tahmin ediyordum elbette ve merak da ediyordum gelecek senaryoyu. Gelir gelmez okudum ve yine ters köşeleriyle yanıltmadı bizi. Bizler için oynaması çok keyifli izleyici için ise izlemesi çok heyecanlı bir sezon olacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

PINAR DENİZ

- İki sezondur ekranda Yargı fırtınası esiyor, şimdi ise 3'üncü sezonu heyecanla bekleniyor. Bu sezona başlarken siz neler söylemek istersiniz?
"Sevgili Sema Ergenekon bizi 2 sezondur olduğu gibi yine harika bir senaryoyla baş başa bıraktı. Yaz boyu acaba nasıl bir hikaye kuracak merakı içindeydik. Geldiği gibi bir nefeste okudum ve çok etkilendim. Hem Ceylin’in dünyasında hem de diğer tüm karakterlerin dünyasında seyirciyi seyir zevki çok yüksek ve heyecan dolu bir sezon bekliyor diyebilirim. Bizim hep yanımızda olan seyircimizle ve tatlı ekibimizle birlikte güzel bir sezon olmasını diliyorum herkes için."

- Tanıtımlardan gördüğümüz kadarıyla büyük bir gizem ile yeni sezona başlıyorsunuz, yeni sezon senaryosu size geldiğinde ne hissettiniz?
"Okumaya heyecanla başladım ve heyecanım hikayenin gidişatı adına okurken daha da arttı. Çok duygusal bir sahneyle sezonu kapamıştık hala izlediğimizde bir çoğumuzun gözlerini dolduran bir sahneydi. Bir tarafta o sahnenin bende ki duygusu devam ederken diğer taraftan da yeni olayların örgüsünün, gizeminin içinde buldum kendimi."

Haberin Devamı

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

UĞUR ASLAN

- 'Yargı’daki Eren Komiser ile milyonların sevgilisi oldunuz, siz nasıl tepkiler alıyorsunuz?
"Eren; içten, samimi, güler yüzlü, merhametli ve sadık bir dost olması sebebiyle çok sevildi. Benim Eren e dair sokakta en çok duyduğum şey. Yaşça büyüklerden; 'evladım gibisin, sen hepimizin çocuğusun.' Küçükler; 'seni abim gibi görüyorum ve çok seviyorum.' Akranlarımdan; 'Allah bize de senin gibi bir dost nasip etsin' oluyor. Tabii hayat verdiğiniz bir karakterin, böylesine güzel dönüşler alması tarifsiz bir mutluluk veriyor insana.

- Tanıtımlarda izlediğimiz kadarıyla hikaye yeniden başlıyor, kartlar yeniden dağıtılıyor, Eren’in dünyasında ne gibi değişiklikler olacak?
"Sizlerin de takip ettiği gibi, 'Yargı' her sezon olduğu gibi bu sezonda yüksek merakla başlıyor. Eren açısından çok spoiler vermeden, kısaca söyleyebilirim ki, bütün karakterlerimiz sıkı bir sınavdan geçecek, tabii Eren de payına düşeni alacak."

Haberin Devamı

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

UĞUR POLAT

- 'Yargı’da Yekta karakterinin çok farklı bir yeri var seyircilerin gözünde. İki sezondur çok konuşuluyor, size gelen tepkiler nasıl?
"Yekta’yı içinde beslediği tüm duygularla birlikte seyirci benimsedi ve çok sevdi. Çok güzel tepkiler geliyor bana da."

- Türkiye’nin usta oyuncuları arasında yer alıyorsunuz, yer aldığınız projeler çok izleniyor çok konuşuluyor, bu bir sonraki işlerinizi seçerken yük oluyor mu?
"Hayır yük olmuyor... Ben aslında yıllardır tüm işlerimi seçerken beni o sete gitmeye heyecanlandıracak hikayelerin peşinden gidiyorum. Sonuçları iyi olsun ya da kötü olsun önceliğim her zaman hikaye oluyor."

- 3'üncü sezonla ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?
"Sema hanım yine yapmış yapacağını...2 sezondur olduğu gibi yine seyirciyi çok şaşırtacak bir sezon olacağını düşünüyorum. Herkese keyifli izlemeler."

Haberin Devamı

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

HÜSEYİN AVNİ DANYAL

- Metin Amir iki sezon boyunca çocukları ve ailesi için büyük gelgitler yaşadı, sahneleriniz ise hep duygusu yüksek sahneler idi. Onlarca bölümün ardından duygu olarak size kalan ne oldu?
"Metin Amir’in adalet için gösterdiği çabanın hayranlık uyandırmaması mümkün değil. Adalet, eşitlik, merhamet gibi duyguları hayatının merkezine almış birisi Metin Amir. Dünyayı bu pencereden gören insanlarla paylaşmak istiyor. Hayalini kurduğu dünya için doğrudan mücadele edebilmesine olanak sağladığı için de mesleğine aşık. Onun ideallerine bağlılığı hepimize ilham veriyor."

- 'Yargı' zor bir şeye imza attı, dizideki her karakter ayrı ayrı çok sevildi ve karşılık buldu, siz bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?
"Adalet tüm dünyada ekmek gibi su gibi zorunlu bir ihtiyaç. Bu kadar hayati bir kavramın etrafında ustalıkla kurulmuş bir hikaye ve onu anlayan kahramanlar Yargı’yı cazip kılıyor. Bir yanda genç ve yetenekli diğer yanda bizim kuşağın deneyimli oyuncuları var. Kalemine duygusuna çok güvendiğim senaristimiz Sema Ergenekon ile televizyon sektörünü çok iyi bilen yönetmenimiz Ali Bilgin’in olması bu projenin en önemli şansı."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

CEZMİ BASKIN

- Merdan karakteri gülümsediğinde merhametli, sert baktığında maço, kimi zaman mesafeli, kimi zaman sıcak bir karakter. Siz nasıl tanımlarsınız onu?
"Merdan, çok şey yaşamış, çok şey görmüş geçirmiş bir adam. Hayatı kabadayıların arasında, mafya dünyasının içinde geçmiş. Akıllı, zeki, kurnaz bir adam, kolay kolay yaş tahtaya basmaz. Aslında zamanında çok sert bir adammış ama zamanla kalbi yumuşamış, daha duygusallaşmış. Özellikle de ailesine karşı çok hassas. Ailesi onun yumuşak karnı. Zamanında onları bırakıp hapse girmek durumunda kalmış. Kalbi onlardan hiç ayrılmamış ama bedenen uzak kalmış ve bunun çok acısını çekmiş. Bu arada çok şey yaşamış, kimine karşı çok acımasız, kimine karşı çok vicdanlı ve koruyucu olmuş. İçinde birçok duyguyu barındıran bir adam. Kimi zaman merhametli, kimi zaman sert ve acımasız, kimi zaman mesafeli, kimi zaman sıcacık bir insan olmuş. Çok derinlikli bir karakter Merdan."

- Yıllardır bu sektörün içindesiniz, bu işte en önemli şey sizce ne?
"Bu işte önemli olan oynayacağınız karakteri iyi tanımak ve iyi tanımlamak ve sonrasında çok içten bir duygu ve samimiyetle onu yansıtmak. Oynayacağınız karakter, nasıl birisi, neler yaşamış, neler hissetmiş, nasıl bir hayatı olmuş, yaşadıkları onda nasıl etki bırakmış, nasıl bir duygu içinde, nasıl giyinir, neleri sever neleri sevmez, ne yer, ne içer, neye kızar, nelerden hoşlanır... Bunlara daha birçok şey eklenebilir. Bunlar gibi birçok şeyi kafanızda değerlendirip, karakteri tanıyıp, şekillendirip sonrasında çok içten bir duyguyla yorumlar ve izleyiciye sunarsınız. Olup olmadığının takdiri de izleyiciye kalır sonrasında. İzleyiciden takdir görüp sevilirse ne mutlu bize."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

ZEYNO ERACAR

- 'Yargı' yeni sezona büyük bir gizem ile başlıyor. 3.sezonun ana felsefesini bir cümle ile açıklamanız gerekse ne derdiniz?
"Hepimiz zekice yazılan zekice çekilen oynanan kurgulanan izleyicinin tutkuyla sahip çıktığı yeri doldurulamaz bu kıymetli projenin içinde yer almanın haklı gururunu taşıyoruz. Yargı 3.Sezonunda da söylenilmeyeni söyleyecek, olamaz denileni olduracak, hepimizi heyecanlandıracak bir hikaye ile başlıyor. Yargı izleyicisi bilir ki her an her şeyi yapmamız mümkün."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

PINAR ÇAĞLAR GENÇTÜRK

- İzleyici iki sezondur Aylin’e bazen kızdı, bazen üzüldü. Siz onun en çok neyini sevdiniz ve siz ona ne söylemek isterdiniz?
"Aslında genelde kızdılar. Hepimiz hatalar, yanlışlar yapıyoruz. Kusursuz olmak mümkün değil. Yaşadıklarımız da bizi biz yapan etkenler. Aylin geçmişinde çok acı çekmiş bir karakter. Çok zıt duyguları barındırıyor içinde. Öfkesi de yüksek merhameti de. Galiba birçok farklı duygunun içinde bulunmasını seviyorum. Ona “seni anlıyorum” derdim."

- İzleyici büyük bir merakla yeni sezonu bekliyor, size gelen tepkiler nasıl?
"Biz de çok heyecanlıyız yeni sezon için. İlk sezona başlıyor gibiyiz. Çevremden gördüğüm de herkesin heyecanla beklediği. Emin olsunlar ki beklediklerine değecek."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

FERİT KAYA

- Yeni sezonda Yargı ile izleyici karşısına çıkıyorsunuz. Neler söylemek istersiniz?
"İki sezondur çok iyi giden bu projeye dahil olduğum için çok heyecanlı ve mutluyum. Umarım hepimiz için iyi olur ve seyircilerimiz bu sezonda da bizlere teveccüh gösterirler. Şimdiden bütün izleyicilerimize iyi seyirler dilerim."

- Karakteriniz de yeni sezon gibi sürprizli bir karakter mi?
"Hem de çok sürprizli bir karakter :) Karakterin adı Can ve zaman atlamasında Osman karakteriyle ortaklıklar yapıp bir şekilde parayı bulmuşlar. Daha sonraki bölümlerde bu parayı nasıl bulduklarını ve bu kadar kısa süre içinde nasıl bu kadar zenginleştiklerini hep beraber sürprizli bir şekilde izleyeceğiz."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

SEDA TÜRKMEN

- Yeni sezonda Yargı ile izleyici karşısına çıkıyorsunuz. Nasıl bir karakterde izleyeceğiz sizi?
"Dilek adında bir anaokulu öğretmenini canlandırıyorum. Eren komiserin kız arkadaşı olarak tanıyacak seyirci beni. Aslında oldukça sakin, kendi halinde görünen bir karakter Dilek. Fakat herkes gibi onun da kendine sakladığı sırları var."

- 'Yargı’nın geçen sezonlarını izliyor muydunuz? Ekiple ilgili neler söylemek istersiniz?
"Elbette. Ne zaman ne olacağını tahmin edemediğin bu hikayeyi hem de böylesine iyi bir ekipten izlemek oldukça keyifliydi. Senaryonun geldiği gibi herkes tarafından hala heyecanla açılıp okunulduğu nadir işlerden biri sanırım. Her birim içinde olduğu işin ne kadar değerli olduğunun farkında. Bu yüzden bir oyuncu olarak Yargı’nın dünyasına dahil olmak benim için büyük şans."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

MÜGE BAYRAMOĞLU

-Yeni sezonda Yargı ile izleyici karşısına çıkıyorsunuz. Neler söylemek istersiniz?
"Deyim yerindeyse namı kıtaları aşan ve gerek karakterleri ile gerek oyuncu kadrosuyla gerekse hız treni gibi senaryosuyla bu kadar fenomen olmuş bir işin parçası olmak gerçekten çok heyecan verici. Ben de herkes gibi merakla 24 Eylül'ü bekliyorum."

- Karakteriniz de yeni sezon gibi sürprizli bir karakter mi?
"Nil, benim için oldukça sürprizli ve gerçekten katmanlı bir karakter. Her bölümde onun hakkında yeni şeyler öğreniyorum ve şaşkınlığımı gizleyemiyorum. Eminim izleyenlerin de merak etmekten kendini alıkoyamayacakları bir karakter olacaktır."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

AYŞEN SEZEREL

- Yeni sezonda Yargı ile izleyici karşısına çıkıyorsunuz. Neler söylemek istersiniz? Nasıl bir karakterde izleyeceğiz sizi? İzliyor muydunuz diziyi önceden?
"Senaristinden, oyuncusuna, yönetmenine kadar hayran olduğum ve zevkle seyrettiğim diziye dahil olmaktan çok mutluyum. Başsavcı karakteriyle izleyici karşısında olacağım, benim için yeni bir deneyim... Hepimize bol şans diliyorum."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

ULVİ KAHYAOĞLU

- Yeni sezonda Yargı ile izleyici karşısına çıkıyorsunuz. Neler söylemek istersiniz?
"'Yargı' gibi iyi bir hikayesi ve sadık bir seyircisi olan Türkiye'nin en iyi projelerinden birinin parçası olmaktan dolayı heyecanlıyım. Yurtdışında katıldığım çalışmalarda tanıştığım meslektaşlarımdan 'Yargı’nın yurt dışı uyarlamalarında çalışan insanlarla tanışma şansım oldu ve bu projenin bir parçası olmadan önce 'Yargı’nın başarısını bu ülke sınırları dışında da konuşmuştuk o yüzden ayrıca ne kadar değerli bir proje olduğunu hissetmiş oldum. Bu hikayenin 3'üncü sezonun bir parçası olmak bu yüzden de ayrıca önemli ve umarım en iyi şekilde bu hikayeye katkı sağlayabilirim."

- Sizin dizideki favori karakterinizi sorsam?
"Uğur Polat’ın oynadığı Yekta Tilmen karakteri favori karakterim."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

ARDA ANARAT

- Heyecan dolu 3'üncü sezona başlarken Yargı’nın en başından bugüne kadarki sürecini nasıl değerlendirirsiniz? Nasıl bir 3'üncü sezon seyirciyi bekliyor?
"Benim açımdan çok keyifli ve öğretici geçti. Bu işin bir parçası olmaktan çok mutluyum. 2 sezondur harika gidiyoruz bu sezon daha da iyi olacağız. Hikayemiz 2. sezona göre ileri bir zaman diliminde geçiyor. Bütün karakterler büyüdü ve değişti. Bazılarımızın karakterlerinin yeni hallerini çok merak ediyorum."

- Çınar’ın artık nasıl bir dünyası olacak?
"Çınar artık daha akıllı daha mantıklı hareket eden, yine kendince dertleri olan ve onlarla boğuşan biri. Yaşla beraber başka sorumlulukları olan bazen de altında ezildiği bir dünya bekliyor."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

ZEYNEP ATILGAN

- Geride bıraktığımız 2 sezon Zeynep Atılgan için nasıl geçti? 3'üncü sezonu okumaya başladığınızda neler hissettiniz?
"Setimizin enerjisi ve oynadığım karakter bana müthiş bir mutluluk veriyor dolayısıyla 2 sezondur her sahne bana ilaç her set günüm bana terapi. 3'üncü sezonu okumaya başladığımda açıkçası her sayfada ayrı şok geçirdim sanki bildiğimiz Yargı değil de paralel evrende bir Yargı gibi. Herkes, her şey geçen sürede ne kadar değişebilecekse o kadar değişmiş ayrıca herkesin yıllar içinde olaysız hayatta kalması da şaşırttı."

- Sizce Parla’yı nasıl bir sezon bekliyor?
"Açıkçası Parla hiç büyüdüğünde böyle olacağını düşündüğüm bir kadın değildi, Parla’yı neler beklemiyor ki diyelim ve hep birlikte izleyip görelim."

Yargının yeni sezonu başlıyor Dizinin oyuncularından samimi açıklamalar

MERVE ATEŞ

- 3'üncü sezonla ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz? Senaryoyu ilk okumaya başladığınızda neler hissettiniz?
"3'üncü sezon sanki iki sezondur izlediğimiz Yargı gibi değil de bambaşka bir Yargı gibi karşılıyor bizi, senaryoyu ilk okuduğumda da “başka bir diziye falan mı geldim acaba ben ” falan demiştim hatta."

- Tuğçe için yepyeni bir hayat başlıyor. Farklı bir dünyanın içine giriyor artık. Neler bekliyor Tuğçe’yi?
"Tuğçe için başlayan yeni hayat benim kalbimi titretiyor, sürekli küçük dedektifcilik oyunları oynayan o kızın şimdi büyümesi beni o kadar heyecanlandırıyor ki. Valla Tuğçe’yi neler bekliyor ben de heyecanla bekliyorum ancak şunu söyleyebilirim ki artık Tuğçe’nin sorunları da kendisi gibi o kadar küçük olmayacak sanki..."