Cadde 'Yasa dışı kalça enjeksiyonu yüzünden neredeyse ölüyordum!'

'Yasa dışı kalça enjeksiyonu yüzünden neredeyse ölüyordum!'

30.03.2023 - 15:46 | Son Güncellenme:

İki çocuk annesi reality şov yıldızı Blac Chyna, vücuduna yaptırdığı yasa dışı silikonlarla ilgili konuştu. Hayatta olduğu için şanslı olduğunu söyleyen ünlü isim, yaşadığı korkunç komplikasyonları anlattı. Chyna'nın estetik cerrahı da söz konusu silikonlarla ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yasa dışı kalça enjeksiyonu yüzünden neredeyse ölüyordum

Reality şov yıldızı Blac Chyna, kalçasında yasa dışı silikonla 15 yıl geçirdikten sonra hayatta olduğu için kendini şanslı hissettiğini açıkladı. 'Access Hollywood'a konuşan ünlü isim, söz konusu enjeksiyonları 19 yaşındayken yaptırdığını söyledi.

Haberin Devamı

"BU İŞİ YAPAN SIRADAN BİR İNSAN"

Silikonlarını yapan kişiden baseden 34 yaşındaki Chyna, "Bu işi yapan sıradan bir insan. Kullandıkları madde her neyse onu size enjekte ediyorlar. Ama sizi, 'Hey, bu madde yüzünden muhtemelen ölebilirsin' diye uyarmıyorlar" şeklinde konuştu.

Yasa dışı kalça enjeksiyonu yüzünden neredeyse ölüyordum

KORKUNÇ KOMPLİKASYONLAR YAŞADI

Gerçek adı Angela White olan ve eski sevgilisi Rob Kardashian ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Rob&Chyna' adlı reality şovla tanınan ünlü isim, korkunç komplikasyonlar yaşadığını söyledi.

SİLİKONLARI VÜCUDUNDAN ÇIKARTTIRDI

Kalçalarının iltihaplanmasıyla zor günler geçiren Blac Chyna, yaşadıklarının ardından bugüne kadar yaptırdığı bütün enjeksiyonları, silikon ve protezleri olabildiğince vücudundan çıkarttığını da dile getirdi.

Haberin Devamı

Yasa dışı kalça enjeksiyonu yüzünden neredeyse ölüyordum

DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

Blac'in estetik cerrahı Dr. David Matlock, Access'e yaptığı açıklamada silikonları reality şov yıldızının kalçasından çıkarmak için sekiz saat harcadığını ve ünlü ismin daha ciddi yan etkilere maruz kalmadığı için şanslı olduğunu belirtti.

"GÜZELLİK GÖRÜYORUM"

Silikonun çıkarılmasından sonra 10 kilodan fazla kilo verdiğini ve hemen yeni bir insan gibi hissettiğini söyleyen Blac Chyna, şu ifadeleri kullandı:

Güzellik görüyorum. Bilgelik görüyorum. Kendimi görüyorum. Bu konuda da kendimi iyi hissediyorum.

Yasa dışı kalça enjeksiyonu yüzünden neredeyse ölüyordum

BEŞ KERE GÖĞÜS BÜYÜTME AMELİYATI OLDU

Rapçi Tyga'dan 10 yaşında bir oğlu ve Rob Kardashian'dan 6 yaşında bir kızı olan Blac Chyna; şimdiye kadar beş kere göğüs büyütme ameliyatı yaptırdı, üç kez vücudundan yağ aldırdı ve birçok kez yüzüne dolgu yaptırdı.