Cadde Cinsel tacizi yıllar sonra anlattı! 'Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum'

Cinsel tacizi yıllar sonra anlattı! 'Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum'

10.11.2023 - 09:02 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızı Sharon Stone, 1980'li yıllarda yaşadığı bir tacizi ilk kez anlattı. Bir toplantı için çağrıldığını söyleyen Stone, korkunç olayın detaylarını açıklarken; bir daha iş bulamama korkusuyla yaşananları yıllarca sakladığını söyledi.

Cinsel tacizi yıllar sonra anlattı Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum

Yönetmen koltuğunda Paul Verhoeven'in oturduğu Temel İçgüdü'de canlandırdığı 'Catherine Tramell' karakteriyle hafızalarda yer eden Sharon Stone, ABD'li talk show sunucusu Kelly Ripa ile yaptığı podcast sırasında yıllar önce uğradığı cinsel tacizi ilk kez anlattı.

Haberin Devamı

65 yaşındaki oyuncu, 1980'lerde, kendisi henüz büyük bir şöhrete kavuşmadan önce Los Angeles'a ilk taşındığında bir toplantı için eski Sony başkanının ofisine çağrıldığını söyleyerek; bu toplantı için çok heyecanlandığını ve güzel görünmek için özel bir kıyafet giydiğini de belirtti.

Cinsel tacizi yıllar sonra anlattı Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum

"SENİN HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ DOĞRU"

Sony Pictures şirketinin yönetim ofisine gittiğinde, yöneticinin kendisine "Senin hakkında söyledikleri doğru, çok muhteşemsin. Onlarca yıldır senin gibi birini görmedik. Herkes senden bahsediyor ve sana bakıyor. Çok açık sözlüsün. Çok akıllısın, çok güzelsin ve o saçların yok mu..." dediğini anlatan Stone, şöyle devam etti:

Önümde durdu ve 'Ama önce...' diyerek cinsel organını gösterdi. Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum. Gerginlikten gülmeye başladım. Aynı anda hem gülmeye hem de ağlamaya başladım ve kendimi durduramadım çünkü histerik bir hale gelmiştim. Duramadım, o da ne yapacağını bilemedi.

Cinsel tacizi yıllar sonra anlattı Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum

"HİSTERİK BİR ŞEKİLDE OTURMAYA DEVAM ETTİM"

"Sonra cinsel organını kapattı ve masasının arkasındaki kapıdan çıktı. Ne yapacağımı bilemedim, orada histerik bir şekilde oturmaya devam ettim. Sonra sekreteri geldi ve beni dışarı çıkardı. Bu, kariyerim boyunca yaşadığım bunun gibi pek çok tuhaf deneyimden biriydi."

Haberin Devamı

Cinsel tacizi yıllar sonra anlattı Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum

Stone, bu hikayeyi daha önce anlatmasının mümkün olmadığını söyleyerek; "Eğer anlatsaydım, Sony bana bir daha projelerinde iş vermezdi" diye konuştu.