Cadde Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler

Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler

29.03.2024 - 08:53 | Son Güncellenme:

Aylar önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı. İkilinin bir örnek giyinmesi, dikkatlerden kaçmadı.

Yasak aşkları çok konuşulmuştu Bir örnek giyinip el ele yürüdüler

Magazin gündemi geçtiğimiz yaz Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un yasak ilişki yaşadığı haberiyle çalkalanmıştı.

Haberin Devamı

İkili Nişantaşı'nda samimi bir şekilde görüntülenmişti. Ünlü oyuncu Cansu Tosun'un annesi Serpil Tepe (Tosun) yaptığı açıklamayla ihaneti doğrularken, baba Tosun şu açıklamayı yapmıştı:

Serpil ile boşandık. Kimsenin haberi yok. İlk defa söylüyorum. Anlaşmalı olarak boşandık. O konu kapandı. Zaten boşanma arifesine gelmişti bizim evliliğimiz. Ne konuşsak yanlış anlaşılır. Görüyorsunuz, Ümran Hanımla beraber ve mutluyuz. Sizler bir şeyler yazıyorsunuz ama öyle bir şeyler yok. Üç aydır birlikte yaşıyoruz. Yerimiz belli. Kimseden kaçmıyoruz. Çocuklarla küslük yok.

Yasak aşkları çok konuşulmuştu Bir örnek giyinip el ele yürüdüler

"35 YILDIR YÜRÜDÜĞÜMÜZ YOLU İHANET SEBEBİYLE AYIRMAK ZORUNDA KALDIK"

Serpil Tepe ise bu durumu yalanlayarak; "Eski eşim Kenan Tosun'un sizin programınıza yaptığı açıklamalardan taraflarımız arasında uzun bir süre önce evlilik birliğinin bozulduğu ve boşanma kararı aldığımız gibi bir izlenim oluşmaktadır. Eski eşimin bu tarz bir iddiayı ileri sürmesinin sebebi, evlilik birliği içerisinde yaşamış olduğu gayrimeşru ilişkiyi haklı gösterme çabasından başka bir şey değildir. Ne acıdır ki; eşim ile 35 yılı aşkın süredir yürüdüğümüz yolu, ihaneti sebebiyle ayırmak zorunda kaldık" demişti.

Haberin Devamı

Yasak aşkları çok konuşulmuştu Bir örnek giyinip el ele yürüdüler

GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLİP YÜRÜYÜŞE ÇIKTILAR

Kenan Tosun’un eşinden boşandıktan sonra Ümran Seyhan’ın evine taşınması ile çiçeği burunda aşıklar sık sık Nişantaşı’nda objektiflere takılır oldu. Son olarak güzel havayı fırsat bilerek yürüyüşe çıkan ikili, soluğu Nişantaşı Citys’te aldı.

Yasak aşkları çok konuşulmuştu Bir örnek giyinip el ele yürüdüler

El ele objektiflere poz veren Seyhan ile Tosun’un aynı markanın erkek ve kadın için ürettiği kıyafetlerden satın alarak bir örnek giyindikleri gözlerden kaçmadı.