Cadde Yasemin Özilhan: Pazardan da alışveriş yaparım!

Yasemin Özilhan: Pazardan da alışveriş yaparım!

06.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan'la dünyaevine giren ve sonrasında oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, şimdilerde gerek giyim tarzı gerek sosyak medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Önceki gün Ortaköy’de gerçekleşen bir lansmanda objektiflere yansıyan Özilhan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sosyetik güzel, “Eskisi gibi artık çok alışveriş yaptığım söylenemez" dedi.

Yasemin Özilhan: Pazardan da alışveriş yaparım

MESUT YILMAZ / MİLLİYET
'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteriyle şöhreti yakalayan sonrasında 'Aşk Oyunu' adlı dizide rol alan Yasemin Özilhan, İzzet Özilhan ile dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda eşi İzzet Bey'le birlikte bir düğüne katılmıştı.

Haberin Devamı

MİNİK TAŞLI ELBİSESİ ÇOK BEĞENİLDİ

Stiliyle her daim adından söz ettiren eski oyuncu, gecede Elif Cığızoğlu imzalı minik taşlarla bezeli bir elbise tercih etmişti. Elbisesini aynı taşlardan yapılmış küpesiyle tamamlayan Özilhan'ın topuz saçları, sade makyajı çok beğenilmişti.

Yasemin Özilhan: Pazardan da alışveriş yaparım

Sosyetik güzel, staplez taş detaylı elbisesiyle poz vermeyi de ihmal etmemişti. Bu kareleri sosyal medya hesabından paylaşan iki çocuk annesi Özilhan'ın gönderisine binlerce beğeni ve "Çok güzelsiniz", "Harika olmuş", "Bayıldım" gibi yorumlar yağmıştı.

LANSMANDA GÖRÜNTÜLENDİ

Yasemin Özilhan, önceki gün Ortaköy’de gerçekleşen bir lansmanda objektiflere poz verdi. Beyazlara bürünmüş haliyle tüm dikkatleri üzerine toplayan 37 yaşındaki Özilhan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yasemin Özilhan: Pazardan da alışveriş yaparım

Haberin Devamı

"ESKİSİ KADAR ÇOK ALIŞVERİŞ YAPMIYORUM"

“Eskisi gibi artık çok alışveriş yaptığım söylenemez" diyen ünlü isim, "Ekonomi anlamında geçtiğimiz bu zor günlerden dolayı bende bu anlamda harcamalarımı kıstım. Yeri geliyor indirimlere baktığım oluyor tabii. Sadece lüks markalardan alışveriş yapıyorum gibi bir durum söz konusu değil. Yeri gelir pazardan da alışveriş yaparım” ifadelerini kullandı.

"3-5 BİNE GİYENEN DE VAR"

Öte yandan Yasemin Özilhan yıllar önce de marka takıntısının olmadığını söylemiş ve "İlla pahalı olması gerekmiyor. 3-5 bine giyinen de var. Önemli olan yakıştırmaktır" demişti. Sosyetik güzelin bu açıklaması günlerce konuşulmuştu.

Yasemin Özilhan: Pazardan da alışveriş yaparım