Cadde Yasemin Sakallıoğlu: Bu sektörde bana iyi insanlar denk geldi

Yasemin Sakallıoğlu: Bu sektörde bana iyi insanlar denk geldi

20.01.2022 - 17:18 | Son Güncellenme:

'Doğru Koca Nasıl Seçilir?' adlı gösterisi ile seyirci karşısına çıkan komedyen Yasemin Sakallıoğlu, kendisini yalnız bırakmayan ünlü isimlere teşekkür etti.

Yasemin Sakallıoğlu: Bu sektörde bana iyi insanlar denk geldi

Yasemin Sakallıoğlu, dün akşam 'Doğru Koca Nasıl Seçilir?' adlı gösterisiyle Maximum Uniq Hall'de sahne aldı. Sakallıoğlu'nu izlemeye gelenler arasında; Burcu Biricik, Esra Erol, Merve Özbey-Kenan Koçak, Berkay-Özlem Ada Şahin, İbrahim-Nurdan Büyükak, Selin Ciğerci gibi ünlü isimler vardı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta sosyal medya paylaşımıyla bu gösteriden elde edeceği gelirin tamamıyla köy okullarımızda okuyan çocukların eğitim gereçlerini alacağını açıklayan ünlü komedyen, "Bu uzun zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğüm bir projeydi. Daha önce de böyle etkinlikler yapmıştım. Bizimle birlikte gülenlerin de güzel şeylere vesile olmasını, başkalarını güldürmesini istedim" dedi.

Yasemin Sakallıoğlu: Bu sektörde bana iyi insanlar denk geldi

"ÇOK ŞANSLIYIM"
Her gösterisinde birbirinden ünlü isimleri ağırladığı hatırlatılan Sakallıoğlu, "Hepsine çok teşekkür ederim. Bu ülkede, bir ünlünün, bir diğerinden destek görmesi çok değerli. Sağ olsunlar, geliyorlar ama ben de bana gelenlere destek oluyorum. Bu sektörde bana iyi insanlar çattı. O yüzden çok şanslıyım. Hepsine çok teşekkür ederim. Bu akşam da burada özel isimler var" ifadelerini kullandı.