Cadde Yasemin Sakallıoğlu: Her kadın yemek yapan adamla evlensin!

Yasemin Sakallıoğlu: Her kadın yemek yapan adamla evlensin!

18.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz gün iki yıl önce nikah masasına oturduğu Burak Yırtar ile Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sakallıoğlu, ev hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Yasemin Sakallıoğlu: Her kadın yemek yapan adamla evlensin

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, önceki gece 2021 yılında hayatını birleştirdiği eşi Burak Yırtar ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çift, "Gece gece canımız yemek çekti ve geldik" dedi.

Haberin Devamı

Evde yemekleri eşi Burak Yırtar'ın yaptığını ve söyleyen Sakallıoğlu, şöyle konuştu:

Burak çok güzel yemek yapıyor, bence her kadın yemek yapan adamla evlensin çünkü yemek yapmak o kadar çok ağar bir yük ki belli bir süre sonra kendini ev yemekleri yapan lokanta gibi hissedebiliyorsun. Benim yemeklerimi beğenmeyip yemediği oluyor Burak'ın, ama ben onun yemeklerinin hepsini yiyorum, gece gündüz yemek yaptırıyorum ona.

Yasemin Sakallıoğlu: Her kadın yemek yapan adamla evlensin

"BİZİM SİHRİMİZ BU BENCE"

Sakallıoğlu muhabirlerin, "Başka insanlara iyi gelmeniz ve onları güldürmeniz nasıl bir duygu?" sorusuna, "Komedyenler önce kendileri mutlu olsun diye komedyen oluyorlar, o mutluluğu aradıkları için... Bizim sihrimiz bu bence" diyerek cevap verdi.

Yasemin Sakallıoğlu: Her kadın yemek yapan adamla evlensin

Komedyenliğin zor meslek olduğunu söyleyen ünlü isim, "Dilin kemiği yok, sahnede bazı şakalardan 'Beni linçlerler şimdi' korkusuyla çok vazgeçtiğim oluyor ama sosyal medya biraz daha avantajlı 40 kere izliyorum paylaşmadan önce sıkıntı yaşamamak için" dedi ve ekledi:

Magazinle ilgili de sahnelerimde bahsediyorum ama şimdi konuşamam tabi. Şaka yapsam küsüyorlar. Bizim ünlülerimiz biraz kırılgan, alıngan. Haklarında fazla konuşamıyorsun. Mesela Altın Kelebek ödül töreninde çok şaka yapmak istiyordum. Bazı ünlülerin menajerlerini aradım şaka yapacağım diye; cevapları 'Yasemin'cim seni çok seviyoruz ama o konulara girmeyelim' oldu.

Yasemin Sakallıoğlu: Her kadın yemek yapan adamla evlensin

"BANA ŞAKA YAPACAK KONU KALMADI!"

"O konuya girme, bu konuya girme bana şaka yapacak konu kalmadı. Ben de dostluk baki kalsın bari dedim ve yapmadım."

Haberin Devamı

Yasemin Sakallıoğlu: Her kadın yemek yapan adamla evlensin

"Bebek düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt veren Yasemin Sakallıoğlu, "İstiyoruz, düşünüyoruz ama düşünerek de olmuyor. Çok yoğunuz ve bebek geldiğinde ona vakit ayırmak istiyoruz" diyerek bebek fikrine şu anlık soğuk baktıklarını söyledi.