Cadde Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'ın aşk tatili

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'ın aşk tatili

20.06.2023 - 08:51 | Son Güncellenme:

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyrazın aşk tatili

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın 1989-1996 yılları arasında süren evliliğinden dünyaya gelen 26 yaşındaki Yasmin Erbil, geçtiğimiz aylarda yasak aşk iddiasıyla gündeme gelmişti. Eski manken Cansu Nur Çufalı, sosyal medya hesabından eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç kadınla aldattığını öne sürmüştü. Çufalı, eşinin kendisini aldattığı kadınlardan birinin de Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil olduğunu iddia etmişti.

Haberin Devamı

"ŞAKA MISINIZ SİZ?"

Tepkisini sosyal medyada dile getiren Erbil, "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin" ifadelerini kullanmıştı.

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyrazın aşk tatili

TATİLDE AŞKA GELDİLER

Babası kadar gündem olan Erbil bir süredir Yiğit Poyraz ile beraber. Babası kadar adından söz ettiren Yasmin Erbil ve sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz aşka geldi. Bir ara aralarının bozulduğu iddia edilen çift, tatile gitti. İkilinin aşk dolu pozlarına beğeni yağdı.

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyrazın aşk tatili