Cadde Yasmin Erbil'in dalgın ve moralsiz hali dikkat çekti

Yasmin Erbil'in dalgın ve moralsiz hali dikkat çekti

11.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen 26 yaşındaki Erbil'in dalgın ve moralsiz hali gözden kaçmadı.

Yasmin Erbilin dalgın ve moralsiz hali dikkat çekti

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın 1989-1996 yılları arasında süren evliliğinden dünyaya gelen 26 yaşındaki Yasmin Erbil, geçtiğimiz aylarda yasak aşk iddiasıyla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Eski manken Cansu Nur Çufalı, sosyal medya hesabından eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin kendisini üç kadınla aldattığını öne sürmüştü. Çufalı, eşinin kendisini aldattığı kadınlardan birinin de Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil olduğunu iddia etmişti.

"ŞAKA MISINIZ SİZ?"

Tepkisini sosyal medyada dile getiren Erbil, "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin" ifadelerini kullanmıştı.

Yasmin Erbilin dalgın ve moralsiz hali dikkat çekti

HEM ÇUFALI'YA HEM ARTO'YA DAVA

Erbil, bu olayın üzerine geçtiğimiz günlerde Cansu Nur Çufalı'yı mahkemeye vermişti. Çufalı hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldıran Erbil, onunla birlikte katıldığı programın sunucusu Arto'ya da 200 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Haberin Devamı

Yasmin Erbil dilekçesinde onurunun ayaklar altına alındığını iddia etmiş, avukatı Şeyda Yıldırım da "Oyunculuğa yeni başlamış olan müvekkilin adının bu şekilde iftiralarla anılması, geleceği için vahim sonuçlar yaratabilmektedir. Psikolojisi bozulmakta, kişilik hakları zedelenmekte, onuru ve namusu lekelenmeye çalışılmaktadır" demişti.

"KENDİMİ KENDALL SANMIŞIM"

Olayla ilgili sessizliğini koruyan ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Yasmin Erbil, deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak için soluğu Bodrum'da aldı.  Instagram'da 316 bin takipçisi bulunan Erbil, tatil paylaşımlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Yasmin Erbilin dalgın ve moralsiz hali dikkat çekti

Ayna karşısında bikinili poz veren Erbil, iddialı paylaşımına; dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ın iddialı pozlarını kast ederek "Kendimi Kendall sanmışım" notunu düşmüştü. 

Son olarak 'Yasak Elma' adlı dizide boy gösteren ve cesur pozlarıyla sık sık adından söz ettiren Yasmin Erbil'in bu ayna pozu gündem olmuştu.

DALGIN YASMİN

Şimdilerde yazın tadını çıkaran Yasmin Erbil, önceki gün Bodrum Cennet Koyu'nda yanında erkek arkadaşıyla lüks botta objektiflere yansıdı. Arkadaşını bir mekana bıraktıktan sonra yoluna devam eden 26 yaşındaki Yasmin Erbil'in dalgın ve moralsiz hali dikkat çekti.

Haberin Devamı

Yasmin Erbilin dalgın ve moralsiz hali dikkat çekti