Cadde Yavuz Seçkin kimdir, aslen nereli? Komedyen Yavuz Seçkin hakkında bilinmeyenler...

Yavuz Seçkin kimdir, aslen nereli? Komedyen Yavuz Seçkin hakkında bilinmeyenler...

10.04.2021 - 22:34 | Son Güncellenme:

İbo Show konukları arasında yer alan Yavuz Seçkin konusunda araştırmalar devam ediyor. 28 yaşında taklit yeteneğini katıldığı bir programın ardından keşfeden Yavuz Seçkin katıldığı bir yarışma programında tanıştığı İsmail Baki ile radyo programı yapmaya başlayarak kariyerine adım atmıştır. Farklı Radyo kanallarında program yapan Yavuz Seçkin daha sonra ATV ekranında yayınlanan Avrupa Yakası dizisinde Sertaç karakterine hayat vermiştir. Peki Yavuz Seçkin kimdir, aslen nereli?

Yavuz Seçkin kimdir, aslen nereli Komedyen Yavuz Seçkin hakkında bilinmeyenler...

Yavuz Seçkin konusunda araştırmalar devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan İbp Show konukları arasında yer alan Yavuz Seçkin kariyerine katıldığı bir yarışma programı ile adım atmıştır. Taklit yeteneği konusunda başarısını çıktığı yarışma programında ortaya koyan Yavuz Seçkin daha sonra radyo programcılığı yapmaya başlamıştır. ATV ekranında yayınlanan Avrupa Yakası dizisinde hayat verdiği Sertaç karakteri ile oyunculuğa imza atmıştır. Peki Yavuz Seçkin kimdir, aslen nereli?

Haberin Devamı

YAVUZ SEÇKİN KİMDİR? YAVUZ SEÇKİN BİYOGRAFİSİ

Yavuz Seçkin (d. 2 Ocak 1969, İstanbul), Türk radyo ve TV programcısı, oyuncu.

Şişli Motor Meslek Lisesi'nden mezun oldu. 28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başladı. Sonraları programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaptı. Radyo Klas'tan ayrılma kararı aldı ve daha sonra Süper FM'de program yapmaya başladı. "Avrupa Yakası" ile televizyon dünyasına adım attı.

Avrupa Yakası dizisinde 'Sertaç' rolüyle yer aldı. Ayrıca "Co-medya" adlı komedi programını yapıyordu. Bülent Ersoy ve Ceyhun Yılmaz ile beraber Star TV'de 'Üçümüz Bir Divayla' programını yaptı. Daha sonra ATV ve Kanaltürk'te İsmail Baki Tuncer ile beraber "Medyatip" programını yaptı. TV'de pek başarılı olamayan Seçkin, radyoda daha başarılı bir profil çizmekte. Hâlen Pal FM'de hafta içi her akşam 18:00–20:00 saatleri arası "Yavuz'un Minibüsü" programını hazırlayıp sunuyor. 19 Ekim 2012'de vizyona giren Oğlum Bak Git adlı komedi filminde başrol oynamıştır.

Filmografi

Film
Yıl Film Rol Notlar
2006 Sevimli Dinazor   Seslendirme
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu Anadol  
2012 Oğlum Bak Git Orhan  
2016 Yıldızlar da Kayar: Das Borak Borak  
2016 Oldu Mu Şimdi? Yaşar
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2002 Hastayım Doktor    
2002 Yılan Hikâyesi Ercüment  
2004–2009 Avrupa Yakası Sertaç  
2008 Anında Görüntü Show    
2008 Comedya    
2013 Galip Derviş Tarkan Karcı