Cadde Yeni bir aşka yelken açtı! İşte Burcu Binici'nin sevgilisi

Yeni bir aşka yelken açtı! İşte Burcu Binici'nin sevgilisi

18.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Oktay Kaynarca ve Pelin Akil'in başrolleri paylaştığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Burcu Binici, yeni bir aşka yelken açtı. Tankurt Manas ile bir mekanda kahve içerken görüntülenen ünlü isim, ilişkilerinin kısa bir süre önce başladığını ve mutlu olduklarını söyledi.

Yeni bir aşka yelken açtı İşte Burcu Binicinin sevgilisi

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Burcu Binici, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı. Basın mensuplarıyla konuşan Binici, hastaneden geldiğini, birkaç tüp kan verdiğini ve sağlık durumunun genel olarak iyi olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, şu sıralar ekranda izlediği favori işin 'Yargı' dizisi olduğunu anlatarak, "Her gün 'Yargı'yı izliyorum, isterdim oynamayı. Muazzam bir iş. Ülkemizde güzel işler yapılıyor ama biz bir de Kaan'la (Urgancıoğlu) 'Dürüye'nin Güğümleri'nde partnerdik" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni bir aşka yelken açtı İşte Burcu Binicinin sevgilisi

"BAZI İŞLER NASİP KISMET İŞİ"

Son olarak yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yayından kalkmasına çok şaşırdığını ve daha önceden gelen üç ayrı dizi projesini bu nedenle reddettiğini ifade eden Binici, "Bana üç tane iş gelmişti, dedik ki 'Eşkıya çok garanti' ama bitince şok olduk. Bazı işler nasip kısmet işi ya. Hiç pişman değilim en azından güzel hocalarla çalıştım; Uğur Yücel'le tanıştım aynı sahnede oldum, bazı ustalarla olmak güzel" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

YENİ AŞKIN İLK KARESİ

Şimdilerde 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisiyle setlere dönen Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas ile yeni bir aşka yelken açtı. Burcu Binici (36) ve Tankurt Manas (30), önceki gün ilk kez Arnavutköy’deki bir mekanda baş başa otururken görüntülendi.

Birlikte kahve keyfi yapan yeni aşıklar, objektiflere gülümseyerek poz verdi. İlişkilerinin kısa bir süre önce başladığını belirten 36 yaşındaki Burcu Binici, mutlu olduklarını ifade etti.

Yeni bir aşka yelken açtı İşte Burcu Binicinin sevgilisi

PHUKET POZLARI

Öte yandan Binici, geçtiğimiz kış Türkiye genelindeki soğuk havadan sıkılmış ve sıcaklığın yaklaşık 30 derece olduğu Tayland’a tatile gitmişti. Phuket'te adeta ayak basmadık yer bırakmayan, filleri seven ve manastırları ziyaret eden oyuncu, renkli karelerine "Seyahat etmek evrim geçirmektir" notunu düşmüştü.

Binici, formda görüntüsüyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Takipçileri, oyuncuya "Çok güzelsin", "Muhteşem kadın", "Bence yanlış meslek yapıyorsun, sen manken olmalıymışsın", "Harikasın", "Gülüşün çok içten", "İşte budur, daha nasıl fotojenik olunabilir" şeklinde övgü dolu yorumlar yazmıştı.

Yeni bir aşka yelken açtı İşte Burcu Binicinin sevgilisi