Cadde 'Yeni motosiklet de çalınmazsa kullanacağım inşallah!'

'Yeni motosiklet de çalınmazsa kullanacağım inşallah!'

19.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Fenomen yarışma Survivor'ın 'All Star' formatında düzenlenecek 2024 sezonu için Dominik'e gitmeye hazırlanan sunucu Murat Ceylan, yolculuk öncesi Nişantaşı’nda alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Survivor Murat, geçtiğimiz yıl Cihangir'de elektrikli motosikletinin çalınması hakkında dikkat çelken bir göndermede bulundu.

Yeni motosiklet de çalınmazsa kullanacağım inşallah

Murat Ceylan, 2024'ün ilk günü ekrana gelecek Survivor All Star için yarışmanın düzenlendiği Dominik Cumhuriyeti'ne gitmeden önce, 2.5 yıldır uzattığı saçını kestirdi.

Haberin Devamı

SURVİVOR İÇİN İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Uzun saçlı imajını yenileyen ünlü sunucu, "Sezona bomba gibi hazırım. Şu an konsantrasyonumu tamamen güzel bir sezon geçirmek için odakladım” dedi.

Yeni motosiklet de çalınmazsa kullanacağım inşallah

"GÜZEL BİR MOTOSİKLET AYIRTTIM"

6 Ekim 2022 tarihinde Cihangir'de kapalı otoparktan elektrikli motosikleti çalınan Murat Ceylan, yeni bir motosiklet için sipariş verdiğini belirterek, "Bir tane güzel bir motosiklet ayırttım, o da çalınmazsa kullanacağım inşallah" açıklamasını yaptıktan sonra otomobiliyle evinin yolunu tuttu.

ÇALINAN MOTOSİKLETİNİN DEĞERİNİ AÇIKLAMIŞTI!

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz eylül ayında görülen duruşmada müşteki Murat Ceylan hazır bulunmuştu. Duruşmada beyanda bulunan sunucu, "Suç tarihinde motosikletim Cihangir katlı ve kapalı otoparkından çalındı. Motosikletin kendiliğinden olan direksiyon kilidi vardı ancak herhangi bir zincir yoktu. Motosikletimi henüz bulamadım, değeri ise suç tarihi itibariyle 80-90 bin TL civarındaydı. Şikayetçiyim, zararımın giderilmesini talep ediyorum" şeklinde konuşmuştu.

Yeni motosiklet de çalınmazsa kullanacağım inşallah