Cadde Yeşim Salkım'ın kızı mezun oldu

Yeşim Salkım'ın kızı mezun oldu

15.06.2021 - 12:23 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, eski eşi Hakan Eratik ile evliliğinden dünyaya gelen küçük kızı Meryem Ada'nın mezun olduğunu duyurdu. 53 yaşındaki Salkım, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Yeşim Salkımın kızı mezun oldu

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım'ın Hakan Eratik ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Meryem Ada, ilkokuldan mezun oldu. Salkım, kızının mezuniyet töreninde birlikte çekilen fotoğraflarını 673 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Mutluluğunu gözler önüne seren 53 yaşındaki Yeşim Salkım'ın neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan şarkıcının gönderileri takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Salkım, 2009'da evlendiği oyuncu Hakan Eratik ile yollarını 2015 yılında ayırmıştı.

Yeşim Salkımın kızı mezun oldu

HAKAN ERATİK DE PAYLAŞTI
Meryem Ada'nın babası Hakan Eratik de kendi sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile mutluluğunu dile getirdi. Oyuncu, paylaşımına; "Güzel kızım bugün ilkokulu bitirdi. Üniversite mezuniyetini de görmek nasip olsun inşallah" notunu düştü.

Yeşim Salkımın kızı mezun oldu

"BEN BU DÜNYADA EN ÇOK ANNE OLMAYI SEVDİM"
Yeşim Salkım, geçtiğimiz aylarda kızı Meryem Ada ile birlikte verdikleri bu pozu da sosyal medya hesabından, "Ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim" sözleriyle paylaşmıştı.

Yeşim Salkımın kızı mezun oldu