Cadde Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru

Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru

28.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D ve teve2 ekranında yılbaşı heyecanı bugünden itibaren başlıyor. Ünlü isimlerin de konuk olacağı programlarda, yeni yıl coşkusu yaşanacak.

Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru

Kanal D ve teve2, yılbaşına özel birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu eğlenceli yapımlarını izleyiciler için hazırladı. 2023 yılının son günlerinde ekrana gelecek olan programlar, bugünden itibaren seyircilerle buluşacak. ‘Arka Sokaklar’, ‘Yılbaşı Özel’ bölümüyle bugün Kanal D’de izleyiciyle buluşacak. Projenin bu akşamki bölümüne Kibariye konuk olacak. Sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı ‘Gelinim Mutfakta’, yılbaşına özel iki farklı bölümle ekrana gelecek. Yapımın yarın yayınlanacak olan bölümüne Fatih Bulut konuk olurken; 1 Ocak Pazartesi günkü bölümünde ise Kobra Murat seyirci karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru

Arda Türkmen, yılbaşına özel lezzetli tariflerini ‘Arda’nın Mutfağı’nda izleyicilerle paylaşacak. Tavuk tandır, bademli pilav, bal kabaklı humus ve sürpriz yılbaşı tatlısı tariflerinin ekrana geleceği bölüm hem göze hitap edecek hem de iştahları kabartacak. Kanal D’nin Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren eğlence programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’, yılbaşı özel bölümüyle seyirciye müzik ziyafeti sunacak ve ünlü isimler konuk olacak. Evrim Akın’ın sunuculuğunu üstlendiği ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’nin yılbaşı özel bölümünde Seda Üren’in evine konuk olunacak.

Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru
İbrahim Selim’in sunumuyla 31 Aralık Pazar akşamı teve2’de ekrana gelecek ‘Kelime Oyunu’nun ‘Yılbaşı Özel’ bölümünde Birce Akalay, Enis Arıkan, İrem Sak ve Serkan Altunorak yarışacak.