Cadde Yıldız Tilbe, Kuruçeşme Açıkhava'da fırtına gibi esti

Yıldız Tilbe, Kuruçeşme Açıkhava'da fırtına gibi esti

18.10.2022 - 12:12 | Son Güncellenme:

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam sahne sırası bir kez daha Yıldız Tilbe’deydi. Hayranlarını enerjisiyle büyüleyen Tilbe, unutulmaz bir konsere daha imza attı. Boğaz’ın muhteşem manzarasına karşı en sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, aralıksız müzik ziyafeti ile geceye damgasını vurdu.

Yıldız Tilbe, Kuruçeşme Açıkhavada fırtına gibi esti

Yıldız Tilbe’yi dördüncü kez sahne aldığı Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde binlerce hayranı yine yalnız bırakmadı. İlginin yoğun olduğu gecede Kuruçeşme sahnesi, kapasitesinin üstünde seyirci ağırlayarak Yıldız Tilbe hayranlarını dansa, müziğe, eğlenceye doyurdu.

Haberin Devamı

YILDIZ TİLBE'NİN KURUÇEŞME TARZI

Güçlü sesi, farklı yorumu, dillerden düşmeyen sayısız şarkılarıyla gönüllere taht kuran ünlü sanatçı, ‘Delikanlım’ parçasıyla müzikseverleri karşıladı. Siyah payetli ceketi ve içine giydiği elbisesini, gümüş grisi pantolonuyla tamamlan Yıldız Tilbe, farklı tarzını bir kez daha ortaya koydu.

Yıldız Tilbe, Kuruçeşme Açıkhavada fırtına gibi esti

‘Ummadığım Anda', 'Çabuk Olalım Aşkım', 'Vazgeçtim’ ve 'Haberi Olsun’ şarkılarını art arda sıralayan Tilbe, kalplere dokunan hitleriyle büyük alkış aldı. Kuruçeşme’yi dolduran binlerce müziksever, konser boyunca Türk pop müziğinin başarılı ismine hep bir ağızdan eşlik etti.

Yıldız Tilbe, Kuruçeşme Açıkhavada fırtına gibi esti

HEM OYNADI HEM OYNATTI

Tilbe, zaman zaman Boğaz’a karşı aşk şarkılarını seslendirdi zaman zaman ise kendine has dansıyla hem oynadı hem oynattı. Renkli kişiliğiyle hayran bırakan ünlü sanatçı, kendisini tiye aldığı esprileri ile Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicilerini kahkahaya boğdu.

Yıldız Tilbe, Kuruçeşme Açıkhavada fırtına gibi esti

Haberin Devamı

UNUTULMAZ FİNAL

Muhteşem konserin finalinde 'Muratgilin Damından Atlayamadım’, ‘Delalım’ gibi oyun havalarını seslendiren Yıldız Tilbe, eğlenceyi ikiye katladı. Bir yandan sahnede doyasıya dans etti, diğer yandan seyircisini yerine oturtmadı. Paraf Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran müzikseverlerin halay çekerek Tilbe’ye eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Yıldız Tilbe, Kuruçeşme Açıkhavada fırtına gibi esti

Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir geceye imza atan sanatçı, iki saat süren konserinin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.