Cadde Yılın bebekleri!

Yılın bebekleri!

31.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

2020’yi pandemi şartları nedeniyle evlerinde geçiren dünyaca ünlü isimler boş durmadı. 2020’de başlayan bebek yapma furyası 2021’de sonuç vererek devam etti. İşte yıldızların bebekleri...

Yılın bebekleri

Cardi B-Offset

Haberin Devamı

Rap müziğin güçlü isimleri Cardi B ve Offset, bu yılın ortalarında bebek süpriziyle hayranlarını şaşırttı. İkinci kez çocuk sahibi olan ikili, erkek bebeklerini 4 Eylül’de kucaklarına aldı.

Halsey-Alev Aydin

Yılın belki de en çok konuşulan bebeği Halsey ve Türk sevgilisi Alev Aydın’ın Ender Ridley’i oldu. Şarkıcı, Instagram’dan yaptığı açıklamada 14 Temmuz’da doğurduğu oğlu için, “Minnet hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Prenses Beatrice- Edoardo Mapelli Mozzi

Kraliçe II. Elizabeth’in torunu Prenses Beatrice, 18 Eylül’de bir kız çocuğu dünyaya getirdi. İki gün sonra Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada, bebeğin Londra’daki Westminster Hastanesi’nde doğduğu ifadeleri kullanıldı.

Emily Ratajkowski- Sebastian Bear-McClard

Haberin Devamı

Dğnyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Emily Ratajkowski, eşi Sebastian Bear-McClard ile bir erkek bebek sahibi oldu. Sylvester Apollo Bear adı verilen bebeğin yüzünü uzun süre gizleyen model, doğumun 8 Mart’ta gerçekleştiğini açıkladı.

Naomi Campbell

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, mayıs ayında sevenlerini şaşırtarak anne olduğunu duyurdu. “Bundan daha büyük bir aşk yok” ifadelerini kullanan Campbell, daha fazla detay vermekten kaçındı.

Rose Leslie-Kit Harington

‘Game of Thrones’ dizisinde tanışarak evlenen Rose Leslie ile Kit Harington, üç yıllık evliliklerini bir erkek bebekle taçlandırdı. 2020 yılının sonlarında müjdeyi veren ikili, 16 Şubat’ta Londra’da bebek arabasıyla görüntülendi.

Gal Gadot-Jaron Varsano

İsrailli oyuncu Gal Gadot ile eşi Jaron Varsano ile üçüncü kez kız çocuğu sahibi odu. Müjdeli haberi mart ayında duyuran ikili, bebeklerine Daniella adını verdi. Çiftin, Alma ve Maya adında iki kızı daha var.

Scarlett Johansson-Colin Jost

Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Scarlett Johansson ve Colin Jost’a bu yıl bir bebek sevinci yaşattı. İkili, 18 Ağustos’ta açıkladıkları erkek çocuklarının ismini Cosmo koydu. Johansson’ın Romain Dauriac ile evliliğinden de Rose adında bir kızı bulunuyor.

Natalie Dormer-David Oakes

Nisan ayında Natalie Dormer, David Oakes ike ocak ayında bir kız çocuğu sahibi olduklarını açıkladı. Oyuncu, “Pandemi döneminde yapması en mükemmel şey hamile kalıp, bebek doğurmak” diye açıklama yaptı.