Cadde 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim! Bizim bir cinayetimiz var'

'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim! Bizim bir cinayetimiz var'

18.01.2024 - 11:35 | Son Güncellenme:

Gülben Ergen, annesi ve babası boşandıktan sonra kendisinden beş yaş büyük olan abisi Rıfat'tan ayrılmak zorunda kaldı. Abisi babasıyla, kendisi annesiyle kalan şarkıcı, 23 yaşındaki hayatını kaybeden abisiyle ilişkisini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Atlas, Güney ve Ares adında üç çocuğu olan Gülben Ergen, Mayıs 2023'te katıldığı programda, çocukluk dönemi hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Haberin Devamı

"20 YIL MUTSUZ EVLİLİK SÜRDÜREN BİR ANNENİN KIZIYIM"

51 yaşındaki sanatçı, "Sadece ayaklarının üzerinde duramadığı için 20 sene mutsuz bir evlilik sürdüren bir annenin kızıyım. Ergenlik döneminde bunun sebebini çalışamadığım veya ayaklarım üzerinde duramadığım için olduğunu düşünüyordum. Boşanma sonrası mahkeme beni anneme verdi, abim babamla kaldı. Babam ikinci bir evlilik yaptı ve abimle biz hep birbirimizi koruma modunda yaşadık. Çok ağladım, terapi de gördüm" demişti.

Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim Bizim bir cinayetimiz var

"ABİMİ KAYBETTİĞİMDE TOPARLAYAMADIM"

Gülben Ergen, YouTube'da yayınlanan 'Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Ünlü şarkıcı, "Abi kardeş ilişkiniz nasıldı?" sorusunu cevapladı.

Çok güzeldi ama tadına doymadım ki! Ben 18 yaşımdaydım, abim 23 yaşındaydı. Abim çok güzeldi, ölmesi olacak şey değil. Birsürü hayalin çöp olması... Babamın ölümü bir darbeydi. Babamı kaybettiğimde her kızı çocuğunun üzüldüğü kadar üzüldüm ama abimi kaybettiğimde toparlayamadım iç dünyamı.

Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim Bizim bir cinayetimiz var

"EN YAKIN ARKADAŞI YANLIŞLIKLA VURDU"

Abisinin ölümüyle ilgili konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Ergen, "Yıllarca 'trafik kazasında kaybettim' diye geçiştirdim. Abimi en yakın arkadaşı yanlışlıkla vurdu. Bizim bir cinayetimiz var yani! Alkol almış, nara atıyormuş, 'Rıfat' diye seslenmiş, o da 'İşim var' demiş. 'Hadi beş dakika baksana' demiş, bir tane sıkmış. Abim devrilmiş, çocuk gidip babama 'Mazhar Amca ben Rıfat'ı vurdum' demiş. Beraber yerden kaldırmışlar, bareber götürürlerken abim ölmüş. Çocuğun cahilliği ya da içki bütün kötülüklerin anasıdır" ifadelerini kullandı.

Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim Bizim bir cinayetimiz var

Haberin Devamı

"ÇOK ACI!"

Kurşunun abisinin aort damarına isabet ettiğini belirten ünlü isim, "İnsan isimlendiremiyor. Bir tane kurşun aort damarına denk gelmiş. Üç cm aşağısı ile üç cm yukarısı öldürmüyormuş da, oraya denk gelmiş. Annemle bunu haber almamız, evden çıkmamız, gitmemiz... İnanılır gibi değil, çok acı! Üç sene sonra babam da vefat etti. Çok acayip yükler" şeklinde konuştu.

Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim Bizim bir cinayetimiz var