Cadde Yolanda Hadid'den Khai açıklaması! 'Annemin geri geldiğini hissediyorum'

Yolanda Hadid'den Khai açıklaması! 'Annemin geri geldiğini hissediyorum'

12.10.2022 - 14:51 | Son Güncellenme:

Süper model Gigi Hadid, kızı Khai'nin babası Zayn Malik'ten annesi Yolanda Hadid'e şiddet uyguladığı için ayrılmıştı. Bu kötü olay yüzünden sık sık gündeme gelen Yolanda Hadid, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada torunuyla ilgili konuştu. Khai'nin 'her şeyi sevdiğini' dile getiren ünlü isim, torununun annesine çok benzediğini de açıklayarak; "Annemin geri geldiğini hissediyorum" dedi.

Yolanda Hadidden Khai açıklaması Annemin geri geldiğini hissediyorum

Gigi Hadid (27) ile kızı Khai'nin babası Zayn Malik (30), 6 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz ekim ayında noktalamıştı. Malik'in, sevgilisinin annesi Yolanda Hadid'e (58) hem sözlü hem de fiziksel şiddet uygulaması nedeniyle uzaklaştırma ve öfke kursuna gitme cezası aldığı basına yansımıştı.

Haberin Devamı

Zayn Malik'in Gigi Hadid ile yeniden bir araya gelmek için elinden geleni yaptığı da konuşulmuştu. OK! Dergisi'nin Hadid'e yakın kaynaklara dayandırarak ileri sürdüğüne göre; Malik, ünlü modele kendisini bağışlaması ve ilişkilerine son bir şans vermesi için yalvarmıştı.

Yolanda Hadidden Khai açıklaması Annemin geri geldiğini hissediyorum

LEONARDO DICAPRIO İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Ancak Gigi Hadid ile ilgili geçtiğimiz haftalarda bomba bir iddia ortaya atılmış, ülü modelin kısa bir süre önce 25 yaşındaki sevgilisi Camila Morrone ile yollarını ayıran aktör Leonardo Dicaprio ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İkili, daha sonra bir partide yakın bir şekilde otururken görüntülenmişti.

ZAYN'İ ETİKETLEDİ

Gigi Hadid, önceki günlerde ise Eylül 2020'de dünyaya gelen kızı Khai'nin doğum gününü kutlamıştı. Sosyal medyada çocuğunun yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Hadid, kızının doğum günü pastasını 75.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Fotoğrafa, "Melek kızımız bugün 2'inci yaşına girdi" notunu yazan Gigi, paylaşımına eski sevgilisi Zayn'i de etiketlemişti.

TAKİBİ BIRAKTI

İkilinin yeniden barışabilecekleri düşünülürken, Zayn Malik'ten şaşırtıcı bir hamle gelmişti. Ünlü şarkıcı, uzun yıllar aşk yaşadığı modeli, sosyal medyadan takibi bırakmıştı. Gigi ise Zayn'ı takip etmeye devam etmişti.

Yolanda Hadidden Khai açıklaması Annemin geri geldiğini hissediyorum

"AMAN TANRIM, BU BENİM ANNEM"

Tüm bunların ardından Gigi, Bella ve Anwar'ın annesi Yolanda Hadid'in; iki yaşındaki torununun, annesinin reenkarnasyonu olduğunu düşündüğü ortaya çıktı. ET'ye konuşan 58 yaşındaki Yolanda, Gigi Hadid ve Zayn Malik'in kızları Khai'nin, 2019'da hayatını kaybeden annesi Ans van den Herik ile birçok özelliği paylaştığını söyledi:

"Annemin bu küçük insanda geri geldiğini hissediyorum. Bazen bir şeyler yapıyor ve ben 'Aman Tanrım, bu benim annem' diyorum."

Yolanda Hadidden Khai açıklaması Annemin geri geldiğini hissediyorum

New York Post'ta yer alan habere göre; Eylül 2020'de doğan Khai, Ekim 2019'da 78 yaşında ölen büyük büyükannesiyle hiç tanışmadı.

"BÜTÜN AİLENİN NEŞESİ"

Yolanda Hadid, ilk torunu hakkında daha fazla bilgi vererek, yürümeye başlayan çocuğun 'her şeyi sevdiğini' paylaştı. "Doğa, atlar, küçük karıncalar, her şeye dikkat ediyor" ifadelerini kullanan Hadid, "Khai, benim ve bütün ailenin neşesi" şeklinde konuştu.