Cadde ‘Yoruluyoruz ama keyif alıyoruz’

‘Yoruluyoruz ama keyif alıyoruz’

23.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen ‘Aşk ve Umut’ dizisi, bugün ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Projenin başrol oyuncuları, yorulduklarını ama keyif aldıklarını belirtti.

‘Yoruluyoruz ama keyif alıyoruz’

Aşk ve Umut’, bugün Kanal D’de yeni sezona başlıyor. Hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana gelecek proje için, Hakan Dinçkol, İlayda Orkut, Eda Elif Başlamışlı ve Furkan Okumuş soruları cevapladı.

Haberin Devamı

Eda Elif Başlamışlı (Zeynep)
Diziden sonra hayatınızda neler değişti?
Hayat ile barışık ve daha çok güzellikleri görmeye çalışan bir insanım. Hayatıma giren olumlu değişiklikler beni tam da yaşamak istediğim şekilde geliştirmiş ve mutlu etmiş oluyor. Bu projenin içinde bulunmak beni yaşadığım hayatın içinde daha mutlu kılıyor. Bunun dışında yine hayatıma kaldığı yerden devam ediyorum. Kitap okuyorum, tiyatro oyunlarına gidiyorum, geziyorum ve yeni çıkan filmleri takip ediyorum.

Furkan Okumuş (Ege)
Günlük dizide yer almanın artıları ve eksileri nelerdir?
Aslında hem artıları hem de eksileri olan bir durum günlük dizide oynamak. Sevdiğiniz iş olunca sürekli settesiniz ve keyifli zaman geçiriyorsunuz. İşle devamlı iç içe bir ortam var ve en önemlisi de bu... Çok çalışıyoruz. Yoruluyoruz ama fazlasıyla keyif alıyorum. Çalıştığınız için ve set ortamında fazlasıyla zaman geçirdiğinizde aslında bir o kadar da gelişiyorsunuz. Tecrübe kazanıyorsunuz.

Haberin Devamı

İlayda Orkut (Sıla)
İzleyici yeni sezonda nasıl bir Sıla görecek?

Sıla çok naif, saf ve temiz bir kız. Sevdikleri için kendini hiçe sayıp, her şeyi yapabilecek biri. Bu sezonda yine sevdikleri için kendini hiçe sayarken bambaşka bir Sıla göreceğiz hep birlikte. Üzüleceğiz, mutlu olacağız ve güleceğiz. İnanın Sıla neler yaşayacak ben de en az seyirci kadar merak ediyorum.

Hakan Dinçkol (Kuzey)
‘Aşk ve Umut’ başarılı bir sezonun ardından yeniden izleyici karşısına çıkacak. Nasıl bir sezon olacak?
Yorucu, aksiyon dolu ama bir o kadar da keyifli bir sezonu geride bıraktık. Bu yıl için de hazırlıklarımızı tamamladık ve çekimlere başladık. Haftada bir gün yayınlanan dizilerden farklı olarak her gün ekranda izleyicimizle buluşuyoruz. Bu da haftalık projelere oranla çok daha yoğun bir programla çalışmamız anlamına geliyor. Bu anlamda izleyicilerin olumlu dönüşleri ve yorumları bizim için farklı bir motivasyon şekli.