Cadde 'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar'

'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar'

06.10.2023 - 09:19 | Son Güncellenme:

76. Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, Türk dizilerinin yurt dışında birçok ülkede yayınlandığını vurgulayarak, meslektaşlarına övgüler yağdırdı.

Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar

Merve Dizdar, önceki gün İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Turizm Fuarı'nda 'Sinema ve Dizi Sektörü'nün Turizmdeki Rolü' konulu oturuma katıldı.

Haberin Devamı

"AMACIM DÜNYAYI GEZMEK"

Konuşma öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Fuar gezmeyi çok seviyorum. Turizm fuarı olması da çok mutlu etti beni çünkü gezmeyi çok seviyorum. Dünyayı gezme gibi bir amacım var. Fırsatım oldukça dünyanın farklı yerlerine gitmeye çalışıyorum. Gezmeye değer çok yer olduğunu düşünüyorum" dedi.

Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar

"ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORLAR"

Türk dizilerinin son yıllarda yurt dışında çok iyi çıkış yaptığını ve çoğu ülkede yayınlandığının altını çizen Dizdar, "Arkadaşlarımın yurt dışında izlenmesi beni çok mutlu ediyor. Çok değerli sanatçılarımız var. Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar ve çok büyük ilgi görüyorlar. Ben daha çok sinema sektörü ile ön plana çıktım. Dünyaya açılmamız çok önemli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BENİ SIKIŞTIRMAYIN"

Merve Dizdar, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın oğluna vereceği ismi ağzından kaçırmıştı. Ünlü oyuncu, "Ezgi Mola sizi aradı mı?" sorusuna, "Beni sıkıştırmayın, konuşmam" diyerek herkesi güldürdü.

Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar