Cadde Zara zayıflama sırrını paylaştı! 'Günde 16 saat aç kalıyorum'

Zara zayıflama sırrını paylaştı! 'Günde 16 saat aç kalıyorum'

20.09.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Çocuk yaşta şöhret olan isimlerden Zara, önceki gün KKTC'de bir otelde sahne aldı. Bir hayli kilo verdiği gözlenen 47 yaşındaki sanatçı, konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı ve yaptığı diyeti açıkladı.

Zara zayıflama sırrını paylaştı Günde 16 saat aç kalıyorum

Zara sahne adıyla bilinen Neşe Zara Yılmaz, henüz yedi yaşında 'Neşecik' adıyla ilk albümünü yayınladığını, dokuz yaşında ilk kez sahneye çıktığını, 'Zara' adıyla yayınladığı ilk albümde ise 20 yaşında olduğunu söylemişti.

Zara zayıflama sırrını paylaştı Günde 16 saat aç kalıyorum

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, kariyer yolculuğuna dair sözlerine şöyle devam etmişti:

"HAYATIM FİLM OLACAKSA KESİNLİKLE KOMEDİ OLACAKTIR"

Bu dünyaya şarkı söylemek, oyunculuk yapmak, tiyatro yapmak için geldim. Bu benim için yarım kalmış bir hikayenin devamı gibiydi. Bir gün hayatım bir film olacaksa kesinlikle komedi olacaktır. Küçücük yaşta mahallenin starıydım, Tarkan'ıydım. Park açılışı olur ben sahneye çıkardım.

Zara zayıflama sırrını paylaştı Günde 16 saat aç kalıyorum

"YENİ ŞARKIMIN SÖZLERİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Zara, önceki akşam Girne'de bir otelde sahne aldı. Şık kıyafeti ile dikkat çeken şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yakın zamanda yeni bir single çıkartacağını dile getiren Zara, "Yeni şarkımın sözleri beni çok etkiledi. Sözleri Zeki Güner'e ait biraz benim tarzımın dışında bir şarkı ama okurken çok heyecanlandım ve çok keyif aldım. Biraz pop gibi oldu. Ben çok etkilendim. Umarım dinleyeler de beğenir" dedi.

Zara zayıflama sırrını paylaştı Günde 16 saat aç kalıyorum

 "BİR SÜREDİR YEMEKTEN KESİLDİM"

Kilo verdiği görülen Zara, diyet yaptığını belirtirken, yakın zamanda bir yakınını kaybetmesinin de kilo vermesine sebep olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

47 yaşındaki şarkıcı, "Yakın zamanda amcamı kaybettim. Bir süredir yemekten kesildim. Kendisi baba yarısı olurdu. Allah rahmet eylesin." derken, " Bir süredir de diyet yapıyorum. Öğlen saat 4ten sonra yemek yemiyorum. Sadece bitki çayları veya ödem attırıcılar kullanıyorum. Günde yaklaşık 16 saat aç kalıyorum. Bunun çok faydasını gördüm" şeklinde konuştu.

"BÜTÜN HAYATIM KIZIM VE EŞİM"

2016 yılında gazeteci Akif Beki ile evliliğine son veren ve bu birliktelikten bir kızı olan Zara, basın mensuplarının "Özel hayatınız nasıl gidiyor? " sorusuna "Benim bütün hayatım kızım ve işim. Şu  an sadece onlara yoğunlaşmış durumdayım. Özel hayatım bunlardan ibaret" cevabını verdi.

Zara zayıflama sırrını paylaştı Günde 16 saat aç kalıyorum