Cadde Çağla Şıkel'in zayıflıktan kemikleri sayıldı!

Çağla Şıkel'in zayıflıktan kemikleri sayıldı!

04.05.2023 - 07:30 | Son Güncellenme:

1997 yılında katıldığı Miss Turkey'de Türkiye güzeli seçilen, yarışmanın ardından oyunculuk ve sunuculuk kariyerine adım atan Çağla Şıkel, İstanbul'da bir otelde gerçekleşen defileye katıldı. Her daim fitt hali ile adından söz ettiren ve spora düşkünlüğüyle bilinen iki çocuk annesi Şıkel, bu kez zayıflıktan dolayı dikkat çeken bir görüntüsüyle gündem oldu.

Çağla Şıkelin zayıflıktan kemikleri sayıldı

Çağla Şıkel, Şevval Şahin, Özge Ulusoy, Derin Talu, Deren Talu, Bestemsu Özdemir, Pınar Altuğ Atacan, Bige Önal, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Beyza Şekerci Hepileri ve Ceylan Çapa gibi çok sayıda ünlü isim, önceki gün Harbiye'de bir otelde gerçekleşen defilede bir araya geldi. 55 tasarımın sergilendiği defilede, mankenlerden çok davetliler konuşuldu.

Haberin Devamı

ÇAĞLA ŞIKEL AŞIRI ZAYIF HALİ ŞAŞIRTTI

Adeta şıklık yarışının yaşandığı davette Çağla Şıkel, giydiği elbise ile en dikkat çeken isimlerden oldu. Yıllara meydan okuyan fit görüntüsüyle adından sıkça söz ettiren Şıkel'in son hali ise şaşırttı.

Çağla Şıkelin zayıflıktan kemikleri sayıldı

İki çocuk sahibi olmasına rağmen formunu her daim korumayı başaran ünlü ismin, zayıflıktan belirginleşen kemikleri görenleri şaşkına çevirdi.

Çağla Şıkelin zayıflıktan kemikleri sayıldı

TAKİPÇİSİNE 'KİLO' CEVABI!

Çağla Şıkel, daha önce de verdiği kilolarıyla ve zayıf görüntüsüyle adından söz ettirmişti. Özel hayatına dair kesitleri sık sık sosyal medya hesabından paylaşan mankene, bir takipçisi, ''Biraz kilo alın. İskelet gibi de olmaz'' tavsiyesinde bulunmuştu. Şıkel'in takipçisine verdiği  ''Seval Hanım ben alamıyorum. Benim yerime siz alsanız?'' şeklindeki cevap ise çok konuşulmuştu.

Haberin Devamı

Çağla Şıkelin zayıflıktan kemikleri sayıldı

''KASLARIM İÇİN BÜYÜK EMEK VERİYORUM''

Fit vücudunun sırrını paylaşan Şıkel, ''Yiyorum ama kilo almıyorum. Kaslarımla da doğmadım. Bunun için büyük emek veriyorum. Son 4-5 yıldır filtre kahve içiyorum. 20 yıldır şeker kullanmıyorum'' açıklamasını yapmıştı.

Çağla Şıkelin zayıflıktan kemikleri sayıldı