Cadde Zayn Malik: Gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum!

Zayn Malik: Gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum!

11.05.2024 - 08:13 | Son Güncellenme:

One Direction grubunun üyelerinden Zayn Malik, 2015'te ünlü model Gigi Hadid ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2020'de çocuk sahibi olan ikili, 2021'de ayrılmıştı. Malik, son röportajında gerçekten aşık olup olmadığımı bilmediğini söyleyerek; akıllara eski sevgilisini getiren açıklamalar yaptı.

Zayn Malik: Gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum

Gigi Hadid (29) ile Zayn Malik (31), 2020'de kızları Khai'yi kucaklarına almıştı. Ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmemiş, ünlü çift 6 yıllık ilişkilerini 2021'de noktalamıştı.

Haberin Devamı

Malik'in, sevgilisinin annesi Yolanda Hadid'e (60) hem sözlü hem de fiziksel şiddet uyguladığı, ve ayrılığa sebep olan bu davranışı nedeniyle uzaklaştırma ve öfke kursuna gitme cezası aldığı basına yansımıştı.

Zayn Malik: Gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum

"AŞKIN NE OLDUĞUNU NASIL BİLDİĞİNİZİ BİLMİYORUM!"

Zayn Malik, önceki gün The Zach Sang Show adlı programa konuk oldu. Programda 'aslında hiç aşık olmadığını düşündüğünü' açıklayan şarkıcı, şöyle konuştu:

Aşkın ne olduğunu nasıl bildiğinizi bilmiyorum. Bu gerçekten derin bir soru. Çok zor, biliyor musunuz? Bence aşkın pek çok farklı şekli var. Birine aşık olmak bambaşka, biraz karmaşık bir şey. İçinde çok farklı değişkenler var. Bence sevginin ne olduğunu asla tam olarak belirleyemezsiniz. Sevgiyi gösterebileceğiniz yollar vardır, sevgiyi ifade edebilirsiniz. Bu bizim insani anlayışımız, ama sevgi nedir? Soyut bir şey, değil mi? Onu elimizde tutamayız. Var olan bir şey değil.

Zayn Malik: Gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum

"BAKIKŞ AÇINIZ DURUMU DEĞİŞTİRİYOR"

Zaman zaman aşık olabileceğini düşünmüş, ancak daha sonra durumu yeniden değerlendirdiğini ifade eden Malik, "Bakış açınız durumu değiştiriyor, değil mi? Geriye dönüp yeni gözlerle bakıyorsunuz ve 'Belki de aşık değildim' diyorsunuz. Ama bunu demek zaman alır. Peki, yaşanan şey aşk mı? Yoksa sadece hayat deneyimi mi? Kim bilir!" dedi.

Haberin Devamı

Zayn Malik: Gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum

"KIZIMA KARŞI HİSSETTİĞİM SEVGİ FARKLI"

Kızı Khai'ye duyduğu sevgiden bahseden ünlü isim, "Kızıma karşı hissettiğim sevgi farklı, o benim çocuğum. Ama tamamen ayrı bir varlık olan birine aşık olma konusunda kararsız hissediyorum" şeklinde konuştu ve ekledi:

Bana 'Aşk nedir?' diye sorulursa; sanırım yanıtlamanın benim için zor olmasının nedeni, gerçekten aşık olup olmadığımı bilmemem.

Zayn Malik: Gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum

AKILLARA GIGI HADID GELDİ

Zayn Malik, açıklamasında herhangi bir isim vermese de, bu röportaj akıllara Gigi Hadid'i getirdi.