Cadde Zayn Malik'ten şaşırtan Gigi Hadid hamlesi!

Zayn Malik'ten şaşırtan Gigi Hadid hamlesi!

24.09.2022 - 08:51 | Son Güncellenme:

Bir süredir dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerdeiki yaşına giren kızı Khai’nin doğum günü pastasını Instagram hesabından yayınlamıştı. Süper modelin paylaşımındaki Zayn Malik detayı ise dikkat çekmişti. Gigi'nin bu hareketi ikilinin aşklarına bir şans daha verecekleri yorumlarına sebep olsa da Zayn Malik'in son hamlesi herkesi şaşırttı.

Zayn Malikten şaşırtan Gigi Hadid hamlesi

Gigi Hadid (27) ile Zayn Malik (30), 6 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz ekim ayında noktalamıştı. Malik'in, sevgilisinin annesi Yolanda Hadid'e (58) hem sözlü hem de fiziksel şiddet uygulaması nedeniyle uzaklaştırma ve öfke kursuna gitme cezası aldığı basına yansımıştı.

Haberin Devamı

Zayn Malik'in Gigi Hadid ile yeniden bir araya gelmek için elinden geleni yaptığı da konuşulmuştu. OK! Dergisi'nin Hadid'e yakın kaynaklara dayandırarak ileri sürdüğüne göre; Malik, ünlü modele kendisini bağışlaması ve ilişkilerine son bir şans vermesi için yalvarmıştı.

Zayn Malikten şaşırtan Gigi Hadid hamlesi

LEONARDO DICAPRIO İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Ancak Gigi Hadid ile ilgili geçtiğimiz haftalarda bomba bir iddia ortaya atıldı. Ünlü modelin kısa bir süre önce 25 yaşındaki sevgilisi Camila Morrone ile yollarını ayıran aktör Leonardo Dicaprio ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Ayrılığın ardından sosyal medya kullanıcılarının Oscar ödüllü oyuncunun 25 yaşın üzerindeki kadınlarla aşk yaşamadığını savunmalarına rağmen, Leonardo DiCaprio'nun 27 yaşındaki süper model Gigi Hadid ile romantik bir bağ kurduğu iddia edilmişti. Us Weekly'nin haberine göre; Leo, Gigi'ye 'gözünü dikmiş' ama ünlü isim aktöre aynı ilgiyi göstermemişti:

Haberin Devamı

İkisi arkadaşlar, ama Gigi şu an onunla romantik bir ilişki yaşamak istemiyor.

"TAM ONUN TİPİ"

InTouch ise, geçen hafta DiCaprio ve Hadid'in yazın birkaç kez görüştüğünü, ancak ciddi bir ilişkileri olmadığını bildirmişti. Dergiye konuşan kaynaklardan biri, "Gigi ve Leonardo birkaç yıl önce tanıştılar ve birbirlerine ilgi duyuyorlar. Gigi tam onun tipi; muhteşem ve seksi" diye konuşmuştu. Ancak diğer kaynak ise ikilinin sadece arkadaş olduğunu söylemişti.

Zayn Malikten şaşırtan Gigi Hadid hamlesi

Tüm bu söylentilerin ardından DiCaprio ve Hadid, bu söylentilerin ardından New York'ta bir partide yakınlaşırken görüntülenmişti. İkili, gürültülü partinin ortasında sohbet etmeye çalışırken birbirlerine doğru eğilmiş bir şekilde fotoğraflanmıştı. Konuyla ilgili Ne Hadid'den ne de DiCaprio'dan bir açıklama gelmedi.

ZAYN'İ ETİKETLEDİ

Gigi Hadid, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün, Eylül 2020'de dünyaya gelen kızı Khai'nin doğum gününü kutlamıştı. Sosyal medyada çocuğunun yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Hadid, kızının doğum günü pastasını 75.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınlamıştı.

Fotoğrafa, "Melek kızımız bugün 2'inci yaşına girdi" notunu yazan Gigi, paylaşımına eski sevgilisi ve kızının babası Zayn'i de etiketlemişti.

Zayn Malikten şaşırtan Gigi Hadid hamlesi

Haberin Devamı

"UNUTULMAZ ÇİFT"

Gigi'nin Hollywood yıldızı ile yakınlaştığının kanıtlanmasından sonra gelen bu hamlesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından; "Gigi'nin Zayn'i etiketlemesine çok sevindim, unutulmaz bir çiftlerdi", "Gigi, hikayesinde Zayn'i etiketledi... Bence onlar hala mutlu bir çift, ve sonsuza kadar birlikte olacaklar" ve "İkisini birlikte görmeyi özledim" gibi yorumlarla karşılanmıştı.

TAKİBİ BIRAKTI

İkilinin yeniden barışabilecekleri gündeme gelirken Zayn Malik'ten şaşırtıcı bir hamle geldi. Ünlü şarkıcı, uzun yıllar aşk yaşadığı modeli, sosyal medyadan takibi bıraktı. Khai adında bir kızları olan ikiliden Gigi ise Zayn'ı takip etmeye devam ediyor.

Zayn Malikten şaşırtan Gigi Hadid hamlesi