Cadde Zerrin Özer: 45 günde bir yeni şarkı hazır olacak

Zerrin Özer: 45 günde bir yeni şarkı hazır olacak

29.08.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Bugüne kadar sürekli şarkıları üzerinden çalışan Zerrin Özer, 10 adet şarkısının hazır olduğunu belirterek bundan sonrasının da bir buçuk ayda bir yenileyeceğini belirtti. Farklılık yaratacağının müjdesini veren Özer, "Ortaya karışık şarkılar çıkacak" yanıtını verdi.

Zerrin Özer: 45 günde bir yeni şarkı hazır olacak

Zerrin Özer sanat, müzik, kariyer ve yeni projelerine ilişkin Müzikonair’dan Alper Ergez’in sorularını yanıtladı. Sanatçı, "Popstar yarışmasıyla ilgili olarak tekrar böyle bir yarışmada jüri üyesi olur musunuz?" sorusuna, "Evet. Gerçekten bende çok tatlı anılar bırakan bir yarışmaydı. Arkadaşlarım çok şekerdi. Sevgili Ercan, sevgili Armağan, sevgili Ahmet ve Haldun Dormen çok sevdiğim dostlarımdı. Onlarla birlikte olmak çok keyifliydi. O yarışma zamanları çok güzeldi. Yarışmacı seçimlerinde çok eğlendim. Yani çok tadı damağımda kaldı denir ya öyle.  Gerçekten böyle güzel bir jürinin oluşturacağı bir yarışmada tüm yüreğimle olmak isterim" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

10 TANESİ HAZIR!

Özer, üzerinde çalıştığı 10 adet şarkının hazır olduğunu belirterek bundan sonrası için bütün şarkıları bir buçuk ayda bir yenileyeceğini belirtti. Sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

Bundan sonra da zaten hazırda olan on tane şarkım var. Onlar on şarkı sonra plak olarak piyasaya sürülecek.

Zerrin Özer: 45 günde bir yeni şarkı hazır olacak

"TABİİ Kİ RAP OLACAK"

Özer, Alper Ergez’in ilerleyen şarkılarınızda, "Rap yaparken bile beni göreceksiniz dediniz. Düşünüyormusunuz gerçekten?" sorusuna şöyle cevap verdi; "Tabii ki rap olacak. Ben şarkı bölümünü söyleyeceğim. Rap bölümünde rapçi arkadaşım söyleyecek farklı farklı tarzda şarkılar var. Yani Regy gibi de şarkılar ama bu arada Zerrin Özer'in dinleyicisi kitlesine de aykırı gelmeyecek  şekilde bir tadım ondan, bir tadım ondan düşüncesiyle ortaya karışık şarkılar çıkacak."

Zerrin Özer: 45 günde bir yeni şarkı hazır olacak

"KÜSLÜĞÜ SEVMİYORUM"

Haberin Devamı

Sanat camiasından kimseyle küs olmadığını belirten sanatçı, "Küslüğü sevmiyorum. Bence insanın barış içinde yaşaması kadar güzel bir olgu yok. Dolayısıyla herkes hata yapabilir. Hiç kimse hatasız değildir. Önemli olan o hatalardan ders çıkarmaktır veya affedici olmaktır. Affetmektir. Keşke herkes birbirini çok sevse, çok sahiplense" dedi.

Zerrin Özer: 45 günde bir yeni şarkı hazır olacak