Cadde Zeynep Bastık: O kadar güzelim ki cevap veremeyeceğim!

Zeynep Bastık: O kadar güzelim ki cevap veremeyeceğim!

20.12.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki günlerde eski eşi Tolga Akış ve şu anki sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte aynı mekanda eğlenmişti. "2024 yılındayız artık ya" diyen Bastık, muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Zeynep Bastık: O kadar güzelim ki cevap veremeyeceğim

Zeynep Bastık ile Tolga Akış, 2011 yazında Alaçatı'da nikâh masasına oturmuş, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise Alican Ayyıldız'la yeni bir başka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Popçu, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de bir mekanda görüntülenmişti. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Bastık, ekip arkadaşlarıyla eğlenmeye çıktığını belirtmişti.

Zeynep Bastık: O kadar güzelim ki cevap veremeyeceğim

"2024 YILINDAYIZ ARTIK"

Şarkıcı, sevgilisi Ayyıldız ile geldiği partide eski eşi Akış'ın da olduğu hatırlatılınca şu yanıtı vermişti:

2024 yılındayız artık ya. Böyle şeyler kalmadı. Beraber çalışıyoruz zaten. Hep birlikte bütün ekip olarak geldik buraya.

Zeynep Bastık: O kadar güzelim ki cevap veremeyeceğim

"BÖYLE ŞEYLER KONUŞMAYALIM"

MOTY (Men of the Year) Türkiye'de 11. kez önceki akşam The Ritz-Carlton'da düzenlendi. Galaya katılanlar arasında Zeynep Bastık da vardı. Muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerine "Böyle şeyler konuşmayalım. Yanlış anlaşılmış ya da yazılmış. O kadar güzelim ki artık daha fazla soruya cevap veremiyeceğim" dedi. 

Zeynep Bastık: O kadar güzelim ki cevap veremeyeceğim