Cadde Zeynep Beşerler: Oyuna çıkmadan önce kalbim sıkışıyor!

Zeynep Beşerler: Oyuna çıkmadan önce kalbim sıkışıyor!

25.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Anlatırsam Aşık Olurum', 'Mavi Pansiyon' ve Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz gün 2013 yılında dünyaevine girdiği eşi Emir İçgören ve oğlu Kerem'le Arnavutköy'de görüntülendi. Muhabirlerle konuşarak tiyatro oyunculuğundan bahseden ünlü isim, "Orada hata yapma lüksün yok" diyerek, performans sergilemeden önce duyduğu heyecanı anlattı.

Zeynep Beşerler: Oyuna çıkmadan önce kalbim sıkışıyor

Oyuncu Zeynep Beşerler, 2016 yılında da hastaneye kaldırılan ve diyaliz makinasına bağlanan İlhan İrem'in (67) 28 Temmuz'da böbrek yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmesinin ardından sosyal medya hesabından yayınladığı mesajlarla isyan etmişti.

Haberin Devamı

"KAÇINIZIN ORGAN BAĞIŞI ADINA PAYLAŞIMI OLDU"

"Maalesef bu ülkede giden değerli" diyen oyuncu, "Kusura bakmayın ama yıllardır Levent'te diyaliz merkezinde tedavi gören İlhan İrem için kaçınızın organ bağışına destek olmak adına paylaşım oldu? Bu kadar seveni nasıl habersiz kalmış acaba" sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

Zeynep Beşerler: Oyuna çıkmadan önce kalbim sıkışıyor

"İHTİYACIM OLAN BİR BÖBREK, ALABİLİR MİYİM?"

Son olarak 'Anlatırsam Aşık Olurum' filminde rol alan Beşerler, "Organ bağışçısıyım. İlhan İrem bu konuda kimseden yardım talep etmedi hatta son ağırlaştı dendiğinde durumu yalanladı. Organ bağışına dikkat çekmenize saygı duyuyorum ama İlhan İrem sevgimizi sakın küçümsemeyin lütfen" mesajını yazan bir takipçisine şu yanıtı vermişti:

Haberin Devamı

Sevgili İlhan İrem bu durumu yalanladı, inkar etti. Belki de reklam olmak istemedi? Ben sizden yardım talep ediyorum, ihtiyacım olan bir böbrek. Alabilir miyim müsaitseniz? Kimseyi küçümsediğim yok sadece mantıklı düşünelim lütfen!

"SUÇLAMA DEĞİL, ELEŞTİRİ"

"İlhan İrem için birkaç defa hastalık haberi yapıldı. Asla 'böbrek bekliyor' haberi yapılmadı. Çok eminim çünkü ilgili haberleri okumadan hiç geçmedim! Bu suçlamanızı yanlış yere yapmışsınız. Çok üzücü" tweet'ine ise "Yanlışınız var. Diyalize girdiği birçok kere haber yapıldı. Ayrıca yazdığım şey suçlama değil, eleştiri" karşılığını vermişti.

"TURNELER BAŞLADI"

43 yaşındaki Zeynep Beşerler, tüm bunların ardından önceki gün eşi Emir İçgören ve oğlu Kerem’le Arnavutköy’de yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak hamburger yemeye gittiklerini söyleyen Beşerler, "Tiyatro oyunundayım biliyorsunuz, turneler başladı” dedi.

Zeynep Beşerler: Oyuna çıkmadan önce kalbim sıkışıyor

Setleri özlediğini söyleyen oyuncu, "Şu an tiyatroyla iyi gittiği için aşırı mutluyum. Seyircisi de çok iyi, çok keyifli gidiyor" şeklinde konuştu.

Denizi çok sevdiği bilenen Beşerler, "Karaya inince denizi sürekli özlüyorum. Yapacak bir şey yok, şimdilik böyle" ifadelerini kullandı ve; "Kışın yine denize çıkıyoruz. Yelken yapmaya devam ediyoruz. Yarış teknesi var, sadece yarışa çıkıyoruz. Yine bir denize değiyoruz” diye ekledi.

"HATA YAPMA LÜKSÜN YOK"

Tiyatronun kamera önüne göre daha zor olduğundan bahseden ünlü isim, "Çok fark ediyor, orada hata yapmak lüksün yok. Öbür tarafta 'kestik, baştan aldık' oluyor da; tiyatroda öyle bir şey yok. O yüzden de çok heyecanlı zaten. Her oyuna çıkmadan önce kalbim sıkışıyor, eyvah diye" açıklamasını yaptı.