Cadde Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 15 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 15 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi...

13.05.2022 - 17:40 | Son Güncellenme:

TV8 ekranında hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her gün birbirine konuk olan yarışmacılar gün sonunda yapılan yemekleri puanlıyor. Haftanın finalinde yarışmanın sunucusu olan Zuhal Topal'ın puanlarının eklenmesi ile birinci olan isim belirleniyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci olacak?

Zuhal Topalla Yemekteyizde 15 bin TLlik ödülün sahibi kim oldu Zuhal Topalla Yemekteyiz haftanın birincisi...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim oldu? Hafta içi her gün ekrana gelen yeni bölümler ile birbirlerine konuk olan yarışmacılar yaptıkları yemekleri gün sonunda puanlıyor. Haftanın finalinde ise Zuhal Topal'ın oylarının eklenmesi ile haftanın birincisi ve büyük ödül olan 15 bin TL'nin sahibi olan isim açıklanıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın yarışmacıları Şevki Cingöz, Derya Küçükkızılkaya, Selim Burak, Selin Arslanbaş, İrem oldu. Haftanın son gün yarışmacısı olan İrem Hanım bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde yemeklerini yetiştiremiyor. Yarışmacılar rakiplerini ağır eleştiri yağmuruna tutuyor.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi ve büyük ödülün sahibi olan isim haftanın finalinde Zuhal Topal'ın oylarının eklenmesinin ardından belli olacak