Ege Caddebostan’da fırsatı kaçırmayın

Caddebostan’da fırsatı kaçırmayın

10.06.2018 - 00:38 | Son Güncellenme:

Avcılar İnşaat konut kredisinde faiz oranlarının düşürülmesinin ardından Caddebostan projesinde yüzde 5 peşinat, yüzde 0.98 kredi faiz olanağı sundu. Yönetim Kurulu üyesi Şener Avcı “Herkesi ofislerimize bekliyoruz” dedi.

Caddebostan’da fırsatı kaçırmayın

Avcılar İnşaat, Caddebostan projesinde konut sahibi olmak isteyenlere özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında yüzde 0.98 kredi faizi, yüzde 5 peşinat ve yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Bazı bankalarının konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.98’e kadar düşürmesi, konut ve iş yerlerinde KDV oranının yüzde 8’e düşürülmesi, tapu harcının yüzde 4’ten yüzde 3’e düşürülmesi ve inşaat firmalarının başlattığı yüzde 20’lik indirim kampanyası konutta inanılmaz bir fırsat dönemi başlattı. Ancak uzmanlar bu fırsat döneminin her an bitebileceği uyarısı yapıyor.

Haberin Devamı

‘Konut sahibi olun’

Konuyu değerlendiren Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Şener Avcı, talep yoğunluğu yaşadıklarını belirtti, “Türkiye ekonomisinin can damarı olan inşaat sektörü için devletimiz gerekli düzenlemeleri yaptı. Biz de elimizi taşın altına koyduk. Ancak kampanya ve teşviklerin yakın zamanda bitebileceği söylentisi var. Bu durum, vatandaşları fırsat bitmeden konut sahibi olma telaşına itiyor. Yoğunluk yaşıyoruz” diye konuştu.

Çifte avantaj

Gerek konut faizleri indirimi, gerek devletin sunduğu teşvikler gerekse de kur farkının henüz yansıtılmadığı ve indirimli fiyatların ciddi bir fırsat oluşturduğunu belirten Şener Avcı, “Yeni Bornova’da hızla yükselen projemizden düşük maliyetle konut sahibi olacaklar hem de ekonomi kazanacak” dedi.