Cadde 'Çakallarla Dans serisinin en komik filmi'

'Çakallarla Dans serisinin en komik filmi'

20.07.2018 - 07:56 | Son Güncellenme:

Serinin son filmi 'Çakallarla Dans 5'in oyuncu kadrosuna iki yeni karakter KATILDI; Leyla (Naz Çağla Irmak) ve Sinan (Uraz Kaygılaroğlu).

Çakallarla Dans serisinin en komik filmi

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği 'Çakallarla Dans 5'in vizyon tarihi 9 Kasım olarak planlanıyor.

Haberin Devamı

Uraz Kaygılaroğlu ve Naz Çağla Irmak, serinin beşinci filminde boy göstrecek. İkili, çekimler sırasında gülmekten zorlandıklarını dile getirdi.

'Çakallarla Dans 5'in senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, “2010 yılında başladığımız 'Çakallarla Dans' macerasının beşinci filmini çekiyoruz. Ekibi bozulmadan ve sürekli üstüne koyarak devam ettiğimiz için Türk sineması tarihine geçtiğimizin bilincindeyiz. 'Nazar değmesin' diyelim. Sevenlerimizi 'Çakallarla Dans' serisinin en komik filmi bekliyor. Takdir izleyicimizindir” dedi.

FİLMİN KONUSU
'Çakallar' grubumuz birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olurlar. Kahramanlarımız, bu yasağı delmek isterken 'Kayınço Gökhan’ın yıllar önce tek gecelik ilişkisinden çocuğu olduğu ortaya çıkar. Kızı 'Leyla', zengin ve züppe bir çocuk olan 'Sinan’la birliktedir. Gökhan, bunu gururuna yediremez. Sinan’la kızı Leyla’yı ayırmanın yollarını aramaya başlar. Ancak bunu tek başına yapması imkansızdır. Çakallar hem yasağı delip hem de Kayınço’nun kızını kurtarmaya çalışırken başlarına birbirinden komik, heyecanlı olaylar gelecektir.