Aksesuar Calvin Klein'dan yeni koleksiyon

Calvin Klein'dan yeni koleksiyon

05.10.2017 - 16:42 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü saat gruplarından Swatch Group bünyesinde yer alan Calvin Klein Saat ve Takı,yeni sezon  Sabancı Müzesi ve The Seed’in muhteşem atmosferi eşliğinde tanıttı.

Calvin Kleindan yeni koleksiyon

Dünyaca ünlü saat gruplarından Swatch Group bünyesinde yer alan Calvin Klein Saat ve Takı,yeni sezon Sabancı Müzesi ve The Seed’in muhteşem atmosferi eşliğinde tanıttı. Bu özel davette, misafirlere yeni sezon koleksiyonu ve marka ile ilgili son haberler anlatıldı.

Haberin Devamı

Lansmanın ardından davetliler, Calvin Klein’ın sanata olan ilgisinin bir ifadesi olarak Sakıp Sabancı Müzesi’nde sergisi olan Çinli ünlü sanatçı Ai Weiwei sergisini de gezme fırsatı buldular.

Mekanın dekorasyonu, markanın 2017 kampanyasında yer alan gençlik, sanat ve minimalizm akımlarını yansıtır şekilde hazırlanmıştı. Calvin Klein’ın kreatif direktörü Raf Simons’ın bizzat seçtiği mankenlerin yer aldığı ve fotoğrafçı Willy Vanderperreile stilistOlivier Rizzotarafından hazırlanan kampanya görselleri, mekana seksi ve görkemli bir hava kattı.

2017 yılı Calvin Kleinsaat ve takı modellerinindoğal ve basit şekillere büründüğü ve markanın özünü oluşturan değerleri tam olarak yansıttığı bir yıl oldu. Minimalizm hiç bu kadar seksi olmamıştı. Kalitenin son derece ön plana çıktığı zamansız çizgilere sahip tasarımlar, uzun yıllar beğenilerden düşmeyecek gibi duruyor.

Haberin Devamı

2017 koleksiyonunda ön plana çıkan ürünler arasında; gözalıcı ve kadınsıhatlarıyla Calvin Klein whirl, klasik, minimalist ve unisex görünümüyle göze çarpanCalvin Klein minimal,gençlik, eğlence ve nazik tasarımıyla. Calvin Klein endlessise lansmanın ilgi odağı olan modelleriydi.

Yazarlar