Ankara Çankayalı Miniklerin Yıl Sonu Gösterisi

Çankayalı Miniklerin Yıl Sonu Gösterisi

23.05.2017 - 12:37 | Son Güncellenme:

.

Çankayalı Miniklerin Yıl Sonu Gösterisi

Çankaya Belediyesi kreşlerine devam eden minikler, dolu dolu geçirdikleri 2016-2017 eğitim dönemini, performanslarıyla tam not aldıkları yıl sonu gösterisiyle tamamladı.
Okul öncesi eğitimde, Türkiye’nin en büyük kreş hizmetini veren Çankaya Belediyesi, 3-6 yaş arası miniklerin, sosyal, duygusal, estetik ve psikomotor gelişimlerine katkı sağlayan eğitimle dolu bir yılı daha geride bıraktı. Minikler, sanat, spor, müzik alanındaki gelişimlerini sergilediği yıl sonu gösterisinden de tam not aldı.
Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Salonu’nda düzenlenen gösteri, miniklerin yıl boyunca yapıkları etkinliklerden oluşan slayt gösterisiyle başladı. Anne babalarının yanı sıra kardeşlerinin ve öğretmenlerinin de kendilerini izlediğini bilen minikler, ilk olarak onlar için en güzel şarkılarını söyledi. Latin ve kovboy dans şovlarının ardından eğitmenleri eşliğinde jimnastik gösterisi düzenleyen çocuklar, “Ruhunuzu iyileştirmek için çocuklarla vakit geçirin”, “Çocuklar insanlığın ortak umududur”, “Bütün dünya üzerinde bir tek güzel, çocuklardır” yazılı pankartlar taşıdı. Gösterinin sonunda miniklerin Mustafa Kemal Atatürk posteri açması ve Türk Bayrağı taşıması ise dakikalarca ayakta alkışlandı.