Fenerbahçe Emre'den zehir zemberek sözler!

Emre'den zehir zemberek sözler!

17.05.2015 - 22:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mersin İdman Yurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu. Emre'den, Mersin'de bir yerel gazetenin kendisini hedefe oturtan manşetine de tepki geldi.

Emreden zehir zemberek sözler

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu'nun maç sonu açıklamaları şöyle:

Maçtan öne bir gazetede alnından sniper ile hedef alınması hakkında konuşan Emre Belözoğlu, "Çok cevaplarım var ama susalım. Maçla alakalı bir şeyler söyleyeceğiz ama önce şunu gösterelim. Alnıma doğru çekin de görsünler. Sniper ile hedef alınmışım. Konuyla alakalı gerekli işlemleri başlattık. Bu statlarda dağıtılan bir dergi. Ülkemizde vicdanlı insanlar var, gördüğüm kadarıyla herkes vicdansız değil. Onların vicdanına bırakıyorum bu görüntüyü. Söyleneyecek çok şey var ama bu ülkede vicdanlı insanlar var. Söyleyeceğim konuyla alakalı bunlar" dedi.

Hafta içi Mudanya'ya giderken feribotta bir grupla kavga etmesi hakkında konuşan Emre Belözoğlu, "Benim yaşamak istemediğim, hiçkimsenin yaşamak istemeyeceği olaylar. Bu olayı hiçbir büyük camiaya bağdaştırmanın doğru olmadığını biliyorum. Beşiktaş olsun, Galatasaray olsun, Fenerbahçe olsun çok büyük camialar. Böyle insanların camialarla alakası olmaz. Bu galibiyeti anneme, kızıma ve eşime armağan ediyorum. Özellikle annem çok üzüldü, üzülmesin, Allah bizimle beraberdir" diye konuştu.

Haberin Devamı

"2010-2011'den beri Fenerbahçe kimsenin yaşamadıklarını yaşıyor"

Açıklamalarına devam eden Emre Belözoğlu, "2010-2011'den beri Fenerbahçe kimsenin yaşamadıklarını yaşıyor. Bu da bizim ne kadar büyük bir camia olduğumuz gösteriyor. Ülkemizin bugün geldiği noktada ayrışmalar var. Bunlar güzel değil. 1,5 ay önce silahlı saldırıya uğradık. Bugün statta dağıtılan bir dergide, karikatür bile değil, gazetenin ilk sayfasında hedef gösteriliyoruz. Futbolda bunlar yok. Yayıncı kuruluş dahil, olaylarda popülist davranıyorsunuz. Bizim hatalarımız, kusurlarımız yok mu? Tabii ki var" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili görüşlerini dile getiren Emre, "Liglerin bitmesine 2 hafta kaldı. Hak edenin kazanmasını istiyorum. Galatasaray, Beşiktaş ve bizler de sonuna kadar bu mücadeleyi getirdik. Soyunma odasında takımın şampiyonluğa inanmış havası vardı. Benim de katkım varsa ne mutlu bana" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Maçta golden sonra gözlerinin dolması sorulan sarı-lacivertli isim, "Açıkçası benim bu maçta oynamamam lazımdı. Dört gün önce ayağımda bir ağrı vardı. Bugün burada berabare kalsaydık, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayacaktık. Yapmamam gerekeni yaptım ama fedakarlık yapmadan olmaz" dedi.

Maç sonrası takım otobüsünde bomba araması

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertlilerin takım otobüsünde polis ekipleri dedektör köpekle bomba araması yaptı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nce rutin güvenlik tedbirleri kapsamında yapıldığı öğrenilen arama nedeniyle sarı-lacivertli kafilenin stattan çıkmasına ve takım otobüsüne binmesine izin verilmedi.

Polis ekipleri otobüsün çevresinde, içinde ve bagaj kısmında köpekle arama yaparken, Fenerbahçe kafilesinin stattan ayrılması da gecikti. Sarı-lacivertli futbolcular aramanın ardından otobüse binerek Adana Havalimanı'na hareket etti.