Gündem Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu kaç yaşında?

Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu kaç yaşında?

19.04.2019 - 17:12 | Son Güncellenme:

Cansu Kurtçu bu akşam ekrana gelecek olan Eser Yenenler Show'a eşi Fettah Can ile birlikte katılacak. Eser Yenenler'in sorduğu sorulara verdiği içten cevaplarla dikkatleri üzerine çeken Cansu Kurtçu, evliliklerine uzanan süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Cansu Kurtçu kimdir?

Cansu Kurtçu kimdir Fettah Canın eşi Cansu Kurtçu kaç yaşında

Cansu Kurtçu, eşi Fettah Can ile birlikte bu akşam Eser Yenenler Show'a konuk olacak. Fettah Can ile evliliklerine giden sürece ilişkin açıklamalarda bulunan Cansu Kurtçu hakkında bilinmeyenleri sizin için derledik. Peki Cansu Kurtçu kimdir?

Haberin Devamı

CANSU KURTÇU KİMDİR?

Cansu Kurtçu ise Ankara Devlet Konservatuvarı'nı bıraktıktan sonra yolu bir gün ünlü prodüktör İskender Paydaş'la kesişti ve hayatı değişti.

İskender Paydaş ile proje tasarlıyor ve basın danışmanlığını yürütüyordu. Adı basın danışmanlığı işte onun dışında müziğe ait ne varsa ondan öğrenmek için çırpındı durdu. İskender Paydaş’ın yeri onda çok ayrıdır, çok büyüktür. Ve müzik sektörünün bu Cansu Kurtçu'yu tanıması böyle başladı.Ardından Türkiye’nin en genç patronlarından biri oluverdi kendisi. CNS ajans adında bir organizasyon şirketi kurdu ve çok büyük isimlerle, çok büyük projelere imza attı. Müzikten kopamayan Cansu Kurtçu; çevresi, sanatçı ve yapımcı arkadaşları albüm yapması için çok zorladı. Fakat o hala işi öğrenemediğini düşünüp bu teklifleri ve fikirleri değerlendirmek istemedi. Kısacası o yaptığı bestelerin turşusunu kuracaktı. Bir gün ‘Yeter artık!’ çığlıkları içerisinde organizasyon işine de bir günde son vererek, kendini ait olduğu yere yani müziğin tam göbeğine attı.

Haberin Devamı

Ve değerli müzisyen Fettah Can ile birlikte CF Müzik adlı prodüksiyon şirketini kurdu.

Şarkılarını ilk verdiği sanatçı Gülben Ergen oldu ve bunu üç albüm daha takip etti. Ve ardından İsmi Sina, Demet Akalın, Murat Boz gibi isimlere şarkı verdi. Çok seçici olan kızımız şarkılarını verme konusunda biraz cimri gibi. Aynı zamanda bir yandan da prodüktörlüğe devam ediyordu. Pınar Aydın ve Fettah Can albümlerinin prodüktörlüğünü yaptı ve piyasaya sürdü.