Editörün Seçtikleri Çarpıcı bakışlar ve ışıldayan dudaklar L’Oréal Paris’ten

Çarpıcı bakışlar ve ışıldayan dudaklar L’Oréal Paris’ten

14.02.2018 - 14:20 | Son Güncellenme:

L’Oréal Paris’ten Sevgililer Günü’nde sevgilinizi etkilemenin sırrı; güçlü bakışlar için Volumissime Royale maskalara, çarpıcı dudaklar için Color Riche Shine ruj…

Çarpıcı bakışlar ve ışıldayan dudaklar L’Oréal Paris’ten

Etkileyici göz makyajı gücünü kirpiklerden alır…

Haberin Devamı

Hacimli, güçlü ve uzun kirpiklerin sırrı doğru maskarayı seçmekten geçer. Göz kamaştıran güzellik, etkileyici ve yoğun bakışlar ‘Volumissime Royale’ maskara ile gerçek oluyor.

Olağanüstü hacimli, dağılmayan ve topaklanmayan özel formülü ve kirpiklerinizi birbirinden kusursuzca ayırmayı kolaylaştıran özel fırçası ile ‘Volumissime Royale’ maskara Sevgililer Günü makyajınızda yoğun ve çarpıcı başlıklarla asaletinizi yansıtırken, kirpiklerinizi taçlandırıyor.

Çarpıcı ve ışıldayan dudaklar…

L’Oréal Paris’in yeni serisi ‘Color Riche Shine’ın benzersiz formülü sayesinde kuruluk hissi olmadan parlayan dudaklar ile tüm bakışları üzerinize çekeceksiniz.

‘Color Riche Shine’ ruj serisi göz kamaştıran parlak 11 renk seçeneğiyle ve ultra konforlu uygulana bilinirliği ile bağımlılık yaratan mükemmel bir görünüm sunuyor.

Haberin Devamı

Color Riche Shine’ ın renk alternatiflerinden 350 Insanesation ve 352 Y.O.L.O kırmızının en sıcak tonlarıyla Sevgililer Günü makyajınızı tamamlayabilir, ışığınızı yansıtabilirsiniz.

Yazarlar