Editörün Seçtikleri Çay ağacı yağı ile göz alıcı ciltler

Çay ağacı yağı ile göz alıcı ciltler

17.05.2018 - 17:47 | Son Güncellenme:

Farmasi’nin Dr.C.Tuna Çay Ağacı Yağı BB kreminde güzelliğinize güzellik katıyor. İki farklı ton seçeneği ile hem açık hem koyu tenliler için geliştirilen BB krem, mat dokusu ile cilt kusurlarını kapatırken dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

Çay ağacı yağı ile göz alıcı ciltler

Çay ağacının şifalı ve mistik yansıması artık makyaj yaparken de biz kadınlarla. Sivilce ve akneye savaş açan, yaraların iyileşmesinde destek, vücuttaki toksinleri atmaya yardımcı, anti-bakteriyel çay ağacı yağı, Farmasi’nin Dr.C.Tuna Çay Ağacı Yağı BB kreminde güzelliğinize güzellik katıyor. İki farklı ton seçeneği ile hem açık hem koyu tenliler için geliştirilen BB krem, mat dokusu ile cilt kusurlarını kapatırken dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

Haberin Devamı

Makyaj çantalarının vazgeçilmezi BB kremler, şimdi çay ağacı yağı ile zenginleştirilmiş Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı BB Krem ile besleyici bir forma kavuşuyor. Mat doku özelliği ile hafif ve rahat bir kullanım sağlayan Dr.C.Tuna Çay Ağacı Yağı BB Krem, kendine has muhteşem kokusu ile makyajda fark yaratıyor.

Şifalı çay ağacı yağı artık makyajın vazgeçilmez bir parçası

Anti-bakteriyel özelliğe sahip, sivilce ve akne ile mücadele eden çay ağacı yağının mucizevi etkileri Dr.C.Tuna Çay Ağacı Yağı BB kremi ile kadınlara kusursuz makyaj sunuyor. Her ten rengine uygun olması için “Açıktan Ortaya” ve “Ortadan Koyuya” seçenekleri ile Dr.C.Tuna Çay Ağacı Yağı BB Krem, solgun ciltlere bakım yaparak canlı bir görünüm verirken yumuşak yapısı sayesinde ciltteki gözenekleri de kapatmıyor.

Haberin Devamı

Paraben içermeyen, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve tükenmekte olan bitkilerin kullanımından kaçınılarak üretilen Dr. Cevdet Tuna ürünleri, dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır.

Dr. Cevdet Tuna Çay Ağacı Yağı BB Krem: 17,99 TL

Yazarlar