Ekonomi Çengelköy’de ‘konak’tan sonra ‘bahçe’ yapacak

Çengelköy’de ‘konak’tan sonra ‘bahçe’ yapacak

22.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gayrimenkulde İstanbul merkezli büyümesini sürdüren Nanda Yapı 2011 yılında, Türkiye’nin büyük sanayi kuruluşlarından Nuh Çimento’nun İstanbul Mahmutbey’deki arsasında yaptığı Double Park Residence projesiyle girdiği sektörde, yine aynı bölgede N Residence, ardından Kartal’da E5’teki projesini hayata geçirdi.

Çengelköy’de ‘konak’tan sonra ‘bahçe’ yapacak

Şirketin son projesi ise Çengelköy’de yer alıyor. ‘Nazenin Konakları Çengelköy’ projesi için Nanda Yapı, Ergonomi İnşaat ve Pehlivanoğlu güçlerini birleştirdi. Üç firmanın sahibi oldukları arsa üzerine inşa ettikleri projenin satış değeri 200 milyon lira.

Haberin Devamı

Projeyle ilgili bilgi veren Nanda Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Yıldırım ile Pehlivanoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Pehlivan, projede 92 daire ve 15 dükkan yer aldığını kaydetti.

Teslimler mayısta

Yıldırım, “Çengelköy’ün kültürel mirasına saygılı bir proje geliştirdik. Projemizde öne çıkan özelliklerinden biri de içinde kadın-erkek ayrı 2 kapalı havuz, kafe, masaj salonu gibi donatılar yer alan 2 bin metrekare kapalı sosyal tesisi” diye konuştu.

Nazenin Konakları Çengelköy projesinde anahtar teslimi mayısta yapılacak. Yüzde 70’inin de satıldığı projede, daire fiyatları 1 milyon 800 bin liradan başlıyor. Nanda Yapı, Ergonomi İnşaat, Pehlivanoğlu ortaklığında Çengelköy’de Nazenin Konakları Bahçe adında bir proje daha geliştirecek.