Gündem Cennet'in Gözyaşları 3. yeni bölüm fragmanında şok itiraf!

Cennet'in Gözyaşları 3. yeni bölüm fragmanında şok itiraf!

02.10.2017 - 08:36 | Son Güncellenme:

ATV'nin yeni dizisi Cennet'in Gözyaşları dün akşam 2. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. İlk bölümden itibaren hikayesi ile büyük merak uyandıran Cennet'in Gözyaşlarında Cavidan'ın büyük sırrı ortaya çıkacak mı? Cennet geçmişiyle yüzleşmeye çok yakın. İşte Cennet'in gözyaşları 3. bölüm fragmanı

Cennetin Gözyaşları 3. yeni bölüm fragmanında şok itiraf

Yapımcılığını Süreç Film – Ali Gündoğdu' nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in oturduğu ve bir Kore formatından uyarlanan dizinin başrollerini Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada paylaşıyor. Ayrıca Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi başarılı isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Cennet'in Gözyaşları son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Son bölümün hemen ardından 3. yeni bölüm fragmanını da yayınlayan Cennet'in Gözyaşları dizisi şimdiden büyük merak uyandırdı. İşte yeni bölümden ilk detaylar..

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 3. BÖLÜM FRAGMANI

CENNET'İN GÖZYAŞLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıllar önce terk ettiği kızını karşısında gören Arzu deliye dönmüştür. Geçmişinin Cennet'le beraber tekrar hayatına girmesine asla izin vermeyecek olan Arzu, Cennet'i anında işten kovar.

Arzu'nun ağır sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Cennet, ağlayarak şirketti terk eder.

Cennet'in kovulmasına çok bozulan Selim, Arzu'yla karşı karşıya gelir.

Ancak Arzu, kararının sonuna kadar arkasındadır. Cennet ne şirkete ne de hayatlarında asla olmayacaktır.

Haberin Devamı

Arzu, yıllar sonra Mukaddes'in karşısına çıkar. Hem onun hem de Cennet'in ondan uzak durması için tehdit eder. Mukaddes o an Cennet'in annesi Cavidan (Arzu)'ın yanında çalıştığını öğrenir.

Selim, Dubai projesinde büyük başarı gösteren Cennet'i geri dönmesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Arzu'dan işittiği ağır sözlerden sonra Cennet şirkete dönmek istemez.

Selim, Cennet ve babaannesinin yanan evlerinin onarımında yardımcı olur, her an onun yanındadır. Selim'in Cennet'e olan bu ilgisi Melisa'nın kıskançlık krizlerine girmesine neden olur. Melisa, dayanamayıp Cennet'in karşısına çıkar.

Dubai, projesinin kahramanı olan Cennet, beklenmedik bir sürpriz yapar ve yarım bıraktığı işi bitirmek için şirkete gelir. Arzu ve Melisa beklenmedik bu gelişme karşısında şok olurlar.

Melisa, üzüntüsünden kendini kaybeder. Hem Selim'in hem de kendi hayatını tehlikeye atar.

Arzu, bu sefer Cennet'i çok daha sert uyarır. Ona öyle sözler söyler ki Cennet'i dövmekten beter eder.

Torununa yapılan bu hakaretleri kaldıramayan Mukaddes, hesap sormak için Arzu'nun karşısına çıkar. Mukaddes ve Arzu arasında geçmişin ve bugünün büyük hesaplaşması yaşanır.