Ekonomi Cepte yeni model furyası

Cepte yeni model furyası

22.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Pek çok marka giriş, orta ve üst segmentte yeni modellerini duyurdu. Satışa yeni çıkacak olan Android işletim sistemli cep telefonlarında yapay zeka teknolojisinin kullanıldığı dikkati çekiyor. Ayrıca büyük ekran trendi de devam ediyor

Cepte yeni model furyası

Android işletim sistemli cep telefonlarında yeni model furyası yaşanıyor. Yaz ayıyla beraber pek çok marka giriş, orta ve üst segmentte yeni modellerini duyururken, Türkiye’de de satışını başlatıyor. Huawei, Asus, Alcatel ve LG’nin yeni model telefonlarına göz attık.

Haberin Devamı

ASUS

Asus’un yeni modelleri ZenFone 5Z, Max ve Max Pro, ağustos ayında satışa sunuluyor. Qualcomm’un yeni işlemcisi 8 çekirdekli Snapdragon 845 ile ön plana çıkan ZenFone 5Z, yapay zekası, çift kamera sistemi ve tasarımıyla ilgi odağı olacak. Android işletim sisteminin son sürümü olan Oreo ile çalışan ZenFone Max, 3 GB Ram’i ile donanım gücünü sergilerken, 5000 mAh hızlı şarjlı bataryası ile 35 gün stand by kalabilme özelliğine sahip Max Pro da, Qualcomm Snapdragon 636 işlemcisinin performansıyla öne çıkıyor. ZenFone Max, 5.5 inç’lik full ekran görünümü, 4000 mAh güç yönetimi ile geliştirilmiş bataryası ve 13 MP dual kamerasıyla geliyor. 6 inç Full HD çerçevesiz ekrana sahip Max Pro da, 5000 mAh bataryasıyla da ultra uzun bir pil ömrü vaat ediyor. Ön siparişteki ZenFone 5Z’nin fiyatı 3.299 TL olarak açıklandı.

Haberin Devamı

Cepte yeni model furyası

Alcatel

Markanın yeni modeli 5, tasarımıyla dikkat çekiyor. 5.7 inç’lik FullView ekranı var. Ultra kompakt tasarımıyla küçük ceplere bile sığabiliyor. Alcatel 5, grup selfie çekimini kolaylaştırmak için fotoğraf çekme özelliklerine sahip. Akıllı kamera özelliğiyle çerçevedeki tüm yüzleri otomatik olarak algılayarak portre modundan süper geniş açı moduna geçiş yapıyor. LED flaşlı çift ön kamerası, sadece standart bir selfie mi yoksa grup selfie çekimi mi yapmak istediğinizi tespit ediyor. 12 MP arka kamerası, 13 MP ve 5 MP’lik iki ön kamerası var. 1.5 GHz işlemci, 3 GB Ram’i, 32 GB dahili depolaması, 3.000 mAh bataryası var. Face Key özelliği, yüz tanıma güvenliğinde yeni bir seviye sunuyor. Bu özellik sayesinde cihazınızın kilidini sadece ekrana bakarak açabiliyorsunuz. Alcatel 5, siyah ve altın renk seçenekleriyle 1.599 TL’den satışa sunulacak.

Cepte yeni model furyası

Huawei

Genç telefon kullanıcıları, trend tasarımlara, cihazların oyun yeteneklerine, ekran genişliğine ve fotoğraf performansına önem veriyor. Huawei’nin Türkiye’de satışa giren yeni modeli Y7 2018, gençlere hitap ediyor. Orta segmentteki telefon, ses ve fotoğraf özellikleriyle ilgi çekiyor. Güçlü hoparlörü var. 5.99 inç’lik ekranı, 2 GB Ram’i, 8 MP ön ve 13 MP’lik arka kamerası bulunuyor. 1.4 Ghz Quad Core işlemci ve 3.000 mAh’lık pili diğer özellikleri arasında. Y7 2018, hızlı ve akılcı parmak izi sensörü ile telefonunu her açıdan kişiselleştirmeyi tercih eden gençlere hitap ediyor. Huawei Y7 2018, uzun pil ömrüyle de dikkat çekiyor. Model, tam ekran görüntü, ses kalitesi, karaoke modu, selfie geliştirmeleri, daha uzun pil ömrü, Android’in en yeni sürümü ve 1.399 TL’lik fiyat etiketine sahip.

Haberin Devamı

Cepte yeni model furyası

LG

LG Electronics, yapay zekalı akıllı telefonu LG G7ThinQ’nun Türkiye’de de satışına başladı. Modelin süper parlak 6.1 inç QHD+ ekranı, Boombox hoparlörü ve yapay zeka bağlantılı akıllı kamerası var. Qualcomm Snapdragon işlemci ile güçlendirilen G7ThinQ’da 4 GB bellek ve 64 GB dahili depolama alanı var. Toz ve su geçirmezlik konusunda IP68 sertifikasına sahip. G7ThinQ, 8 MP çözünürlüklü ön kamerası ile 16 MP iki arka kamerasında daha fazla ayrıntı yakalayan ve daha yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmeye imkan veren yenilikler getirdi. Kullanılan geniş açılı lensler, daha güzel manzara ve daha net selfie’ler çekmeyi mümkün kılıyor. Boombox hoparlör, bas miktarını iki katına çıkartırken başka hoparlöre ihtiyaç duymadan stereo sesi yaratabiliyor. G7ThinQ, 4.899 TL satış fiyatıyla Turkcell mağazalarında satışa çıktı.

Haberin Devamı

Cepte yeni model furyası