Dünya Cesareti ile alkış topladı

Cesareti ile alkış topladı

28.10.2016 - 08:39 | Son Güncellenme:

Londra'da bir markette çalışan Abbas Solak adlı Türk, saldırıya uğrayıp markete sığınan gencin hayatını kurtardı. Korkunç olay marketin güvenlik kameralarına yansırken Solak cesareti ile alkış topladı

Cesareti ile alkış topladı

Olay 8 Ekim'de Londrada gerçekleşti. İki kişi tarafından salrıya uğrayan ve bıçaklanmaktan son anda kurtulan bir genç, Abbas Solak'ın çalıştığı markete sığınıp kapıyı kapattı. Gencin peşinden markete girmeye çalışan eli bıçaklı iki saldırgan kapıyı kırmaya çalıştı. Bu sırada gencin imdadına Abbas Solak yetişti. Korkunç olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı

İŞTE O ANLAR

Olay hakkında yerel gazetelere açıklamalarda bulunan Solak, olayın nasıl geliştiğini anlamadığını, fakat hayatı risk altında birine herkesin yardım etmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Metropolitan Polisi tarafından yapılan açıklamada, saldırının 8 Ekim'de saat 21:00 sularında gerçekleştiği belirtildi. Açıklamada, olay hakkında soruşturma başlatıldığı ve saldırganların kimlik tespiti için dedektiflerin çalışmalarının devam ettiği kamuoyu ile paylaşıldı.