Gündem Son dakika: Cezaevi firarisinin evinden öyle bir şey çıktı ki...

Son dakika: Cezaevi firarisinin evinden öyle bir şey çıktı ki...

19.06.2018 - 17:39 | Son Güncellenme:

İstanbul Sancaktepe’de bir eve düzenlenen baskında el yapımı patlayıcı, uzun namlulu silahlar ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda cezaevi firarisi olduğu belirtilen bir kişi tutuklandı.

Son dakika: Cezaevi firarisinin evinden öyle bir şey çıktı ki...

İstanbul Sancaktepe'de telefonla sipariş aldığı sokak satıcılarına toptan uyuşturucu satışı yapıldığı belirlenen bir adrese yapılan baskında, uzun namlulu silahtan otomatik silah ve bombaya kadar küçük bir cephanelik ele geçirildi. Cezaevi firarisi olarak aranırken, uyuşturucu satışı suçundan baskına uğrayanev sahibi şahısın çıkardığı sahte ehliyetle kendini gizlediği belirlenirken, evde yapılan aramada uyuşturucunun yanı sıra 20 adette yüklü meblağda çek ve senet ele geçirildi.

Haberin Devamı

Sokak satıcılarına yönelik çalışma yapan Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, takibe aldığı sokak satıcılarına toptan uyuşturucu satıldığını belirlediği Fatih Mahallesi Geylani caddesi Şehit Yücel Ürün sokakta bulunan adrese 18 Haziran Pazartesi günü gece saat 22.00 sıralarında baskın düzenledi.

Baskın yapılan adreste arama yapan ekipler evin gizli bölmelerinde alüminyum folyolara sarılı satışa hazır 16 taş kokain ile 5 gram toz kokain bulurken, yine evin gizli bölmelerinde bir Kalaşnikof marka bir uzun namlulu silah ile Thomson tipi otomatik silah, 3 şarjör, 155 uzun namlulu silah mermisi ve 20 adet çek ve senet ele geçirdi.

Baskında bulduğu ve uyuşturucu satışından temin edildiği belirlenen 4 bin 760 lira paraya da el koyan ekipler, evin sahibi olarak aradıkları 43 yaşındaki Ramazan Ceylan isimli şahısı gözaltına alıp emniyete götürdü.

Haberin Devamı

Üzerindeki sahte ehliyetle yakalanan ve getirildiği Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro'da sorgusu ve genel bilgi taraması yapılan Ceylan'ın uyuşturucu, sahtecilik, yalan beyan suçlarından sabıkalı olduğu, hırsızlık, dolandırıcılık ve cezaevi firarı suçlarından arandığı tespit edildi.

İşlemlerinin ardından Anadolu Adliyesine sevke edilen Ceylan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Son dakika: Cezaevi firarisinin evinden öyle bir şey çıktı ki...