Cadde Serdar Ortaç'ın eşi Loughnan trafik kazası geçirdi

Serdar Ortaç'ın eşi Loughnan trafik kazası geçirdi

16.10.2018 - 11:10 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, iş için gittiği Amerika'da trafik kazası geçirdi. Sol kolu kırılan İrlandalı modelin, kalça kemiğinin ve sol diz kapağının çatladığı açıklandı.

Serdar Ortaçın eşi Loughnan trafik kazası geçirdi

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, Amerika'da kız arkadaşının kullandığı bisikletten düştü.

Haberin Devamı

"KAZADA ARKADAN UÇMUŞ"

teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Serdar Ortaç, İrlandalı modelin geçirdiği kazayla ilgili, "Chloe, Amerika'ya gitti. Kız arkadaşlarıyla konserden dönüyormuş. Elektrikli bisiklet kiralamışlar, Chloe arkada oturuyormuş, kazada arkadan uçuyor. Kullanan kızın sadece burnu kırılmış. Chloe'nin sol kolu kırıldı, kalça kemiği çatlak, sol diz kapağı çatlak ve kaşı yarılmış. Keşke o bisikleti kıralamaz olsaydı. Ben bu olayı nazara bağlıyorum. Artık sosyal medya hayatımızı mahfetti. Ben kaza haberini Chloe'den aldım. Kötü şeyler neden Chloe'nin başına geliyor, buna çok takılıyorum.Abartmıyorum sakat kalmaması mucize" ifadelerini kullandı.

"SOL TARAFI KOMPLE KIRIK"

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, "Amerika buradan 14 saat. Dün akşam 22.00’da oldu kaza, o saatten bu saate ayaktayım. 21 Ekim’de yanına gideceğim. İptal edemeyeceğim işler var. Menajerimi gönderdim. Kız çok mutsuz, aylarca hayal ediyor ‘Amerika’ya gideyim çalışayım’ diye. Bir sürü de iş aldı, gidiyor yemek yiyor, ertesi gün bisiklet kiralamak istiyor başına bu olay geliyor. Sol tarafı komple kırık, 'kaynayacak' diyor doktorlar. Tam açıklama da yapmıyorlar. ‘Kocasıyım’ diyorum, doktorlar bilgi vermiyorlar. Süreyya Yalçın orada, kocasıyla gitmişler yanına. Ayılamadı kız, şu an yatıyor. ‘Üzülme her şey geçer’ dedim" açıklamasında bulundu.