Gündem Eski erkek arkadaşı asitle saldırdı

Eski erkek arkadaşı asitle saldırdı

30.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Ayrılmak istediği için eski erkek arkadaşı Ozan Çeltik’in asitli saldırısına uğrayan 19 yaşındaki Berfin Özek, yapılan tüm tedaviye rağmen bir gözünü kaybetti ve yüzü tanınmaz hale geldi. Estetik ameliyat için 390 bin liraya ihtiyacı olan genç kız, saldırının izlerini silebilmek için yardım bekliyor.

Eski erkek arkadaşı asitle saldırdı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan Berfin Özek’in yolu geçtiğimiz ocak ayında dershaneden eve gittiği sırada ayrıldığı eski erkek arkadaşı Ozan Çeltik (21) tarafından kesildi. Çeltik, bir anda genç kızın yüzüne asit atıp koşarak uzaklaştı.

Haberin Devamı

Saldırgan tutuklandı

Yaralanan Özek İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradaki ilk müdahalesinin ardından da Adana Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yakalanan Çeltik ise tutuklandı. Yüzünde yanıklar oluşan genç kız, Yanık Ünitesi’nde tedaviye alındı. İki aydan fazla hastanede kalan ve defalarca ameliyat olan genç kız bir gözünü kaybetti. Yüzü tanınmayacak duruma gelen ve estetik ameliyat olmak isteyen genç kız ameliyat masrafları için destek bekliyor.

Olaydan sonra aylardır dışarıya çıkmadığını ve bu durumun kendisini çok yıprattığını söyleyen Özek, şunları anlattı: “Bu hale gelmeme sebep olan eski arkadaşımdan, şiddet uyguladığı için ayrıldım. Ama beni sürekli tehdit etmeye başladı. Ailem kendisini arayıp beni rahat bırakmasını söyledi. Olay günü de dershaneden çıkıp eve geliyordum, Önümü kesip yüzüme asit döktü ve kaçtı. Ölümden döndüm. Aylarca hastanede kaldım. İlk başta iki gözüm görmüyordu, şimdi biri görüyor. Göğsümde çok fazla yanık izi var. Aynaya baktığım da ‘Bu ben miyim?’ diyorum. İnsanların sürekli bana acıyarak bakması beni üzüyor. Bütün hayallerimi ve hayatımı mahvetti. Ameliyat olduğumda yüzümün büyük oranda düzeleceğini söylediler. Ama estetik ameliyat olmam lazım ve 390 bin TL gerekiyor. Bana destek olsunlar bu ameliyatı olayım.”