Edirne Chp Parti Meclisi Üyesi Günaydın, Edirne'de

Chp Parti Meclisi Üyesi Günaydın, Edirne'de

19.06.2018 - 13:35 | Son Güncellenme:

.

Chp Parti Meclisi Üyesi Günaydın, Edirnede

EDİRNE (AA) - CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, CHP Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti.

Haberin Devamı

Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Edirne'ye geldi.

Parti teşkilatını ziyaret eden ve ardından il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Günaydın, parti olarak seçimlere hazır olduklarını ve çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi.

24 Haziran'da yapılacak seçimlere doğru CHP'nin projelerini vatandaşlara anlattıklarını belirten Günaydın, "16 Nisan Referandumu sonrasında hayata geçirilen yeni sistem ciddi riskler oluşturuyor. CHP her zaman parlamenter demokratik sistemden yana olmuştur. Tek adamdan değil, ortak akıldan yana olmuştur. Bu çerçevede cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, Türkiye'yi adım adım dolaşıyor. Tarihsel, son derece önemli mitingler gerçekleşiyor. Hem nitelik hem nicelik itibariyle daha önce görülmemiş kalabalıklar toplanıyor. Bu kabalık da 'Artık yeter' sözünü haykırıyor." dedi.

Haberin Devamı

CHP'nin kuvayı milliye ruhundan geldiğini, cesur bir parti olduklarını ifade eden Günaydın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun partilerine yönelik söylediği sözlerini eleştirdi.

İktidarın ekonomi yönetimini de eleştiren Günaydın, işsizliğin aşırı olarak arttığını iddia etti.

Toplantıya, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne milletvekili adayı Yakup Atalay, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Arzu Öner, CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Kutay Özkköse katıldı.