Cadde 'Çiftleri ayıran adam haline geldim'

'Çiftleri ayıran adam haline geldim'

15.12.2017 - 14:30 | Son Güncellenme:

Ankara Marka Festivali’ne konuşmacı olarak katılan Eser Yenenler, “Kendi markam adına kriz yaşadığım bir dönemdeyim. Ailenin şirin çocuğuyken 6 ay önce yaşadığım bir hadiseyle partici ve çiftleri ayıran bir adam haline geldim” dedi.

Çiftleri ayıran adam haline geldim

3. Ankara Marka Festivali başladı. Festivalin ilk gününün konuşmacıları arasında Koray Avcı, Mustafa Sandal ve Eser Yenenler de vardı.

Haberin Devamı

HT Magazin’de yer alan habere göre; Eser Yenenler, Koray Avcı ‘Bahça Duvarı’ndan Aştım’ türküsünü seslendirirken, sahneye göbek atarak girdi. Hakkında çıkan villa kaçamağı haberlerine göndermede bulunan ünlü oyuncunun, Avcı’ya “Akşam ne yapıyorsun? İşin yoksa ben bir villa kiraladım, oraya gel” şeklindeki sözleri dikkati çekti.

“Kendi markam adına kriz yaşadığım bir dönemdeyim” diyen Yenenler, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ailenin şirin çocuğuyken 6 ay önce yaşadığım bir hadiseyle partici ve çiftleri ayıran bir adam haline geldim. Kendi içime dönüp ‘Bu işten nasıl kurtulurum?’ dedim. Kabuğuma çekildim, oyun yazdım ve oynuyorum şu an. Televizyona ara verdim ve kendimi gelişimime adadım. Bir yıl sonra tekrar televizyonda olacağım.”